Friends Reunion: Τα Φιλαράκια συναντήθηκαν αλλά για τελευταία φορά - Τα 10 πιο σημαντικά σημεία της ιστορικής, τηλεοπτικής στιγμής [video]

28.05.2021
Friends Reunion: Τα Φιλαράκια συναντήθηκαν αλλά για τελευταία φορά - Τα 10 πιο σημαντικά σημεία της ιστορικής, τηλεοπτικής στιγμής [video]
Έναν χρόνο μετά τον αρχικό προγραμματισμό, λόγω διαρκών αναβολών που επέβαλε η πανδημία του Covid, οι έξι πρωταγωνιστές της πιο δημοφιλούς -ίσως- τηλεοπτικής σειράς στην ιστορία βρέθηκαν ξανά μαζί, 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο του 1994 και ανάμεσα από τα πράγματα που αποκάλυψαν ήταν ότι "δεν θα το κάνουν ποτέ ξανά".

Οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry και Matt LeBlanc, τα αγαπημένα μας Φιλαράκια μπήκαν ξανά στα γνωστά στούντιο μέσα από τα οποία έγιναν μέρος και της δικής μας ζωής, όχι μόνο τα 10 χρόνια που προβλήθηκε η σειρά, αλλά και όλα τα επόμεναν μέχρι σήμερα.

Οι στιγμές ήταν συγκινητικές. Οι έξι τους βρέθηκαν ξανά στο σπίτι της Monica αλλά και στο θρυλικό Central Perk και ξαναέζησαν στιγμές "δικές τους" τις οποίες και μοιράστηκαν με όλο τον κόσμο.

Το reunion προβλήθηκε χθες, 27/5/2021, από το HBO Max και ακόμη δεν έχει δοθεί όλο στη δημοσιόητα, όμως αρκετά κομμάτια του έχουν ήδη κοινοποιηθεί, γεμίζοντας συγκίνηση τους απανταχού θαυμαστές της θρυλικής τηλεοπτικής παρέας, που, όπως κατέστη σαφές ακόμη μια φορά, παραμένει το ίδιο δεμένη τόσα χρόνια μετά, ακόμη και αν δεν βρίσκονται όλοι μαζί τόσο συχνά.

Περιμένοντας ακόμη περισσότερο υλικό, ιδού μια πρώτη γεύση και μερικά από τα σημεία που ξεχώρισαν από τα όσα προβλήθηκαν χθες.

1. Ο David Schwimmer και η Jennifer Aniston ήταν ερωτευμένοι μεταξύ τους στον πρώτο κύκλο

"Ήμασταν και οι δύο πολύ 'τσιμπημένοι' ", είπε ο Schwimmer προσθέτοντας ότι επειδή πάντα κάποιος από τους δυό τους βρισκόταν σε σχέση "ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε. Περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ".

2. Η χειρότερη στιγμή όλων ήταν ο... Μαρσέλ

Όταν ο James Corden τους ρώτησε ποιο σημείο ήταν το πιο "μελανό" για όλους, η απάντηση ήταν κοινή και αφορούσε στο πιθηκάκι που είχε φέρει ως κατοικίδιο ο Ross κάποια στιγμή. Φαίνεται ότι το, φαινομενικά συμπαθητικό ζωάκι, τους δημιουργούσε ταραχή και χάρηκαν πολύ όταν έφυγε τελικά!

3. Οι κρίσεις πανικού του Matthew Perry

Είχε τόσο μεγάλο άγχος για το αν οι ατάκες του φέρουν το αναμενόμενο γέλιο ο Chandler που του έκανε κακό. Τα επίπεδα στρες όταν δεν άκουγε το αναμενόμενο γέλιο από το κοινό ανέβαιναν επικίνδυνα και δεδομένης της σχέσης -που ποτέ δεν έκρυψε- του ηθοποιού με τις καταχρήσεις, το πρόβλημα μεγάλωνε. Στο reunion, ο Perry εμφανίστηκε να μιλά κάπως πιο αργά από το συνηθισμένο. Πολύς κόσμος εξέφρασε την ανησυχία του περί εγκεφαλικού, όμως σύμφωνα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός λέγεται ότι έκανε κάποια επείγουσα, οδοντιατρική επέμβαση το πρωί του γυρίσματος.

4. Η Lady Gaga και η Phoebe σε μια απίθανη εκτέλεση του Smelly Cat

Θρυλικός σκοπός, απίθανη εκτέλεση. Τα όποια λόγια είναι περιττά.

5. Οι απίθανες εμφανίσεις των Justin Bieber και Cindy Crawford

Τιμή στον Ross Geller, οι εμφανίστις των Bieber ως "Κύριος Πατάτας" και της Crawford με το θρυλικό δερμάτινο παντελόνι!

6. Δεν θα τους ξαναδούμε ποτέ έτσι όλους μαζί

Η Courteney Cox ήταν κάθετη σε αυτό και εξέφραζε την επιθυμία όλων. Αυτή είναι η τελευταία φορά που κάθονται όλοι μαζί και μιλούν για το θέμα αυτό από κοινού. "Δεν θα το κάνουμε αυτό ξανά σε 15 χρόνια", είπε χαρακτηριστικά. Σίγουρα ο καθένας θα μπορεί και ΘΑ μιλάει για τα Φιλαράκια, όμως ανάλογο reunion δεν θα δούμε ξανά. Κατανοητό!

7. Ήταν ο Ross και η Rachel "on a break" όταν εκείνος την έκανε την κουτσουκέλα;

Οι πέντε εκ των έξι κολλητών είναι ξεκάθαροι. "Ναι, ήταν". Ο Joey, πάλι, είχε τη διαφωνία του, αλλά έμεινε εκεί!

8. Ο ρόλος που έπαιξε το κοινό στη σχέση Monica & Chandler

Οι σεναριογράφοι έδιναν πάντα σημασία στην αντίδραση του κοινού σε ό,τι τους πρόσφεραν, αλλά, όπως αποκαλύφθηκε, το σημείο το οποίο καθορίστηκε από αυτό περισσότερο από όλα τα άλλα, ήταν η σχέση της Monica και του Chandler. Το ενδιαφέρον του κοινού φάνηκε από το πρώτο επεισόδιο -εκείνο στο Λονδίνο με τον γάμο του Ross και της Emily, όπου οι αντιδράσεις ήταν τρελές. Τους ήθελαν μαζί, τους είχαν μαζί!

9. Η αλήθεια πίσω από ΑΥΤΗ τη φωνή της Janice

Oh My God. Ναι, η Maggie Wheeler έκανε μια guest εμφάνιση στο μεγάλο reunion και εξήγησε πως προέκυψε ΑΥΤΗ η φωνή. "Ο Matthew Perry έχει τόση πλάκα και μόλις τον αντίκρυσα και εκείνος άνοιξε το στόμα του σκέφτηκα ‘Oh God, θα τα χάσω, θα σπάσω' και αυθόρμητα έδωσε στην Janice της το γέλιο που τη χαρακτήρισε όσο τίποτα άλλο".

10. Θα υπάρξει ταινία "Friends";

Η Lisa Kudrow ανέλαβε να το απαντήσει αυτό τονίζοντας ότι είναι καθαρά στα χέρια των παραγωγών. Κάποια στιγμή, όμως τους άκουσε να λένε ότι το σόου τελείωσε πολύ όμορφα και καλό θα ήταν να το αφήσουμε έτσι. Και εκείνη συμφωνεί 100%. Δεν θα ήθελε να ανακατευτεί όλη αυτή η ομορφιά προκειμένου να το πιάσουμε ξανά από εκεί που το αφήσαμε. Αρκεί. "Άσε που μεγάλωσα πια, πόσο, μπορώ να κάνω την... ελαφριά;", συνέχισε με γέλιο

Ιδού και μια μερίδα Friends ακόμη: