Sex and the City: Και ο Mr. Big στο βασικό cast που θα δούμε στην επιστροφή της σειράς

28.05.2021
Sex and the City: Και ο Mr. Big στο βασικό cast που θα δούμε στην επιστροφή της σειράς
H αναβίωση του Sex and the City από το HBO Max, θα έχει επίσημα τον τίτλο «And Just Like That ...» και πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι επαναφέροντας μερικούς από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, αρκετά χρόνια από τότε που τους είδαμε για πρώτη φορά! Τα σημαντικά νέα, φυσικά, είναι ότι ένα από τα αρχικά μέλη του κουαρτέτου των σταρ δεν θα επιστρέψει όπως έχει ήδη διαρρεύσει: Μιλάμε για την Kim Cattrall, η οποία υποδύθηκε τη Samantha Jones και η οποία δεν είχε εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της.

Ωστόσο, η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis πρόκειται να επιστρέψουν, μαζί με άλλα παλιά γνωστά πρόσωπα και νέους χαρακτήρες. Μέχρι στιγμής, μόνο λίγα άτομα έχουν επιβεβαιωθεί ως μέρος του καστ -και, φυσικά μπορείς να μαντέψεις ποια ακόμα θα μπορούσαν να εμφανιστούν!

Η Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw

Η Parker θα επιστρέψει για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά ως Carrie, η αρθογράφος σεξ θεμάτων της οποίας τα κατορθώματα αποτέλεσαν τη διάσημη αφήγηση της original σειράς. Τα τελευταία χρόνια, η Parker παρέμεινε στην οικογένεια του HBO, ως παραγωγός και πρωταγωνίστρια στη δραματική σειρά, Divorce, από το 2016 έως το 2019.

Η Cynthia Nixon ως Miranda Hobbes

Η Νixon θα αναβιώσει και πάλι τη Miranda στη νέα σειρά. Πρόσφατα εμφανίστηκε στη σειρά του Netflix Ratched, αλλά τα τελευταία χρόνια, επικεντρώνεται περισσότερο στην καριέρα της στην πολιτική και τον ακτιβισμό.

Περμπιπτόντως, θυμήσου και αυτό: Ο "Mr Big" του "Sex and the City" αποκαλύπτει ποιο ήταν το αγαπημένο του επεισόδιο της σειράς

Kristin Davis ως Charlotte York-Goldenblatt

H Davis, ως Charlotte, θα ολοκληρώσει το τρίο των original σταρ που έχουν επιλέξει να επιστρέψουν στη νέα σειρά. Η ηθοποιός έχει περάσει πολλά από τα τελευταία χρόνια δουλεύοντας περισσότερο στη θέατρο παρά στη μικρή οθόνη, αν και πρωταγωνίστησε σε ένα ρομαντικό φιλμ του 2019, το Holiday in the Wild και το θρίλερ Deadly Illusions του 2021.

Sara Ramírez ως Che Diaz

Η Ramírez είναι η πρώτη προσθήκη μεγάλου ονόματος στο καστ της σειράς. Η κτηνίατρος του Grey's Anatomy είναι έτοιμη να παίξει την Che Diaz, μια queer κωμικό που παρουσιάζει ένα podcast στο οποίο θα εμφανίζεται συχνά η Carrie.

Ο Chris Noth ως Mr. Big

Στις 26 Μαΐου, το Deadline αποκάλυψε ότι ο Noth θα επανέλθει στο ρόλο του ως Mr. Big, παρά τις προηγούμενες φήμες που τον ήθελαν να μην επιστρέφει για το sequel του Sex and the City. Ανυπομονούμε!

Νικολέτα Μακρή