Δημήτρης Λάλος - Έλενα Μαυρίδου: Χωρισμένοι και επίσημα - Τι αναφέρει το διαζύγιό τους

20.05.2024
Δημήτρης Λάλος - Έλενα Μαυρίδου: Χωρισμένοι και επίσημα - Τι αναφέρει το διαζύγιό τους
NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Εκδόθηκε το διαζύγιο του Δημήτρη Λάλου και της Έλενας Μαυρίδου. Τι αναφέρει σχετικά ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Οι φήμες για τον χωρισμό του πρωταγωνιστή του Σασμού με την επί 7 χρόνια σύζυγό του, ηθοποιό και σκηνοθέτη Έλενα Μαυρίδου επιβεβαιώθηκαν τελικά με το επίσημο διαζύγιο να έχει δώσει οριστική λύση στον γάμο τους.

Έπειτα από συνολικά 9 χρόνια κοινής πορείας οι δυο τους παίρνουν και επίσημα διαφορετικούς δρόμους, έχοντας, βέβαια πάντα και πα΄νω από όλα στον νου τους τη μοναχοκόρη τους.

{https://www.instagram.com/p/C29ktYloFVy/}

Μιλώντας στο Πρωινό, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος αποκάλυψε πως το διαζύγιο βγήκε συναινετικά με μία απλή συμβολαιογραφική πράξη, ενώ ο Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου έδωσε μερικές ακόμη λεπτομέρειες.

"Διευθετήθηκαν όλα τα θέματα σε ένα απολύτως ήπιο και συμβιβαστικό επίπεδο εξωδικαστικά με μία συμβολαιογραφική πράξη και με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Αποφασίστηκε με έναν πολύ πολιτισμένο τρόπο η συνεπιμέλεια και η συν-άσκηση της γονικής μέριμνας του παιδιού, μία διατροφή που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του παιδιού και είναι με βάση τις δυνατότητες και των δύο πλευρών. Επήλθε και η λύση του γάμου με ένα διαζύγιο και λύθηκαν έτσι όλα τα ζητήματα με έναν τρόπο που πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός για να λύνονται οι οικογενειακές διαφορές. Η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν απόλυτα θετική για την επίλυση του θέματος. Η πλευρά της μητέρας περιόρισε τις απαιτήσεις της στο πραγματικό υπόβαθρο των αναγκών του παιδιού. Η πλευρά του κ. Λάλου έκανε το καλύτερο δυνατό, καλύπτοντας ουσιαστικά το σύνολο των διατροφικών του αλλαγών και έτσι πλέον δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ο κύριος Λάλος δεν έγινε αποδέκτης κανενός εγγράφου, στο οποίο να υπάρχουν υπέρογκες απαιτήσεις. Στο θέμα των προφορικών συζητήσεων που μπορεί να έγιναν ανάμεσα στο ζευγάρι, και που μπορεί πολλές φορές να είναι αποτέλεσμα πικρίας, δεν με αφορούν ως νομικό γιατί δε νομίζω ότι είναι πραγματικές απαιτήσεις" είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Η νέα σελίδα στις ζωές του πρώην ζεύγους έχει ξεκινήσει και επίσημα. Τώρα αν επιβεβαιωθούν και οι φήμες που μιλούν για χωρισμό της συμπρωταγωνίστριας του Λάλου στον Σασμό, Μαριλίτας Λαμπροπούλου και θέλουν τους δυο τους ζευγάρι και στη ζωή, αναμένεται να φανεί στο μέλλον.

{https://www.instagram.com/p/CzBjtQfIrw2/}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.05.2024 - 13:59