Friends: Έτοιμοι για ένα γλυκόπικρο reunion για τα 20 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο

25.04.2024
Friends: Έτοιμοι για ένα γλυκόπικρο reunion για τα 20 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο
Πώς θα γιορτάσουν τα Φιλαράκια αυτή τη σημαντική επέτειο χωρίς τον Matthew Perry;

Ήταν 6 Μαΐου 2004 όταν προβλήθηκε το τελευταίο (ever) επεισόδιο της θρυλικής σειράς Friends ύστερα από 10 απίστευτα επιτυχημένες σεζόν. Τίτλος: "The One Where They Say Goodbye", εύλογα. 52,5 εκατομμύρια θεατές υπολογίστηκε ότι το παρακολούθησαν εκείνη τη μέρα.

Σε λίγες μέρες θα έχουμε την 20ή επέτειο από εκείνη τη μέρα και αυτή βρίσκει τη θρυλική παρέα μείον ένα μέλος καθώς στις 28 Οκτωβρίου 2023 ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή πολύ ξαφνικά.

Ο εμβληματικός Chandler Bing της σειράς πέρασε πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή του εξαιτίας των εξαρτήσεών του και τελικά, παρότι θεωρητικά βρισκόταν σε μια φάση ανάρρωσης, για την οποία μάλιστα είχε μιλήσει ευρέως και μέσα από το βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα, υπέκυψε ξανά στους δαίμονές του. Μόνο που αυτή ΄ηταν και η τελευταία φορά.

{https://www.instagram.com/p/Cy9xYZ3Lrl4/}

Τον Μάιο του 2021, και τα έξι μέλη του καστ των Friends πραγματοποίησαν το πολυαναμένο reunion δηλώνοντας ότι θα ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που κάτι τέτοιο θα συνέβαινε. Η ζωή τα έφερε έτσι που δυο χρόνια μετά χάθηκε έτσι κι αλλιώς η ευκαιρία για κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Επί δύο μέρες, η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc, ο David Schwimmer και ο Matthew Perry αναπόλησαν τον χρόνο τους στο επιτυχημένο sitcom, τόσο μπροστά όσο και πίσω από την κάμερα και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους φανς.

{https://www.instagram.com/p/CPlj0TiDlKQ/}

Αν και είχαν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε που είχαν συνεργαστεί όλοι μαζί, ήταν σαν να μην είχε περάσει καθόλου χρόνος. Η χημεία τους υπήρχε ακόμη αναλλοίωτη, με την Aniston, 55, Cox, 59 και Kudrow, 60, να ανταλλάσσουν συμβουλές μόδας και ομορφιάς, ενώ ο LeBlanc, 56, ο Schwimmer, 57, και ο Perry έκαναν τα γνωστά τους αστεία.

Friends: Πώς θα ήταν σήμερα οι ζωές των πρωταγωνιστών αν η σειρά δεν είχε σταματήσει ποτέ

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του Perry, η Aniston, η Cox, ο Kudrow, ο LeBlanc και ο Schwimmer έχουν συναντηθεί πολλές φορές ιδιωτικά σε μια προσπάθεια να αντλήσουν ο ένας από τον άλλο τη δύναμη να πορευτούν ως παρέα των 5 πια!

Σύμφωνα με μια πηγή του περιοδικού Us Weekly οι 5 ηθοποιοί σκέφτονται σοβαρά πως κάτι θέλουν να κάνουν για να σηματοδοτήσουν κατάλληλα την επερχόμενη 20η επέτειο του τηλεοπτικού τέλους των Friends.

«Η προοπτική να έχουμε μια επανένωση ή μια επίσημη συνάντηση χωρίς τον Matthew είναι γλυκόπικρη. Θα υπάρξει ένα τεράστιο κενό», αναφέρει η πηγή στο τελευταίο τεύχος του Us Weekly. «[Αλλά] ξέρουν ότι ο Matthew θα ήθελε να συνεχίσουν και να γιορτάσουν το σόου. Οπότε αυτό είναι πολύ στο μυαλό τους καθώς προχωρούν».

{https://www.instagram.com/p/C6H5OSMB8QF/}

Τώρα βέβαια, αν λάβουμε υπόψη πως σήμερα είναι ήδη 25 Απριλίου και κάτι επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί ίσως είναι ασφαλές να συμπαιράνουμε πως δεν θα υπάρξει κάτι ανάλογο του reunion του 2021. Αν ετοιμάζουν κάτι οι πέντε τους ιδιωτικά (που θα είναι ακόμη πιο συγκινητικό) αναμένεται να επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί σύντομα!

Μέχρι νεοτέρας όμως, αν θέλεις να θυμηθείς ακριβώς τι είχε συμβεί σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που λατρεύτηκε όσο καμία άλλη, κάνε κλικ στον σύνδεσμο (και κράτα κι ένα χαρτομάντιλο για καλό και για κακό!)

Τελευταία τροποποίηση στις 25.04.2024 - 16:08