H Salma Hayek θυμάται τον γάμο της, μιλά με λατρεία για τον σύζυγό της και δίνει μια σοφή συμβουλή

25.04.2024
H Salma Hayek θυμάται τον γάμο της, μιλά με λατρεία για τον σύζυγό της και δίνει μια σοφή συμβουλή
Μία πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε η Salma Hayek, μια ανάρτηση αφιερωμένη στην αδελφή ψυχή της.

Η Salma Hayek και ο François-Henri Pinault είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ και έχουν μαζί μια κόρη, τη 15 ετών Valentina.

{https://www.instagram.com/p/CxdRhPbNM8B/}

Ο γάμος έγινε στις 14 Φεβρουαρίου του 2009 στο Δημαρχείο του Παρισιού (σχεδόν παρά τη θέλησή της) και ακολούθησε μια δεύτερη, υπέρλαμπρη τελετή στη Βενετία τον Απρίλιο. Τον Αύγουστο του 2018 το ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του στην Μπόρα Μπόρα και πολύ συχνά, η διάσημη ηθοποιός μοιράζεται εικόνες της κοινής τους ζωής.

salma hayek and husband Francois-Henri Pinault

Στις 25 Απριλίου, λοιπόν, γιορτάζοντας την επέτειο του δεύτερου γάμου της, η Salma Hayek προχώρησε σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση, γεμάτη αγάπη αλλά και μία σοφή συμβουλή.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσω την ευλογία του να έχεις βρει την αδελφή ψυχή σου. Για όλους εσάς που την έχετε βρει, ποτέ μην τη θεωρήσετε δεδομένη. Για όλους εσάς που δεν την έχετε βρει ακόμη, ποτέ μην τα παρατήσετε», γράφει η 57χρονη σταρ και κάνει ένα throwback σε μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής της, όπως σημειώνει η ίδια, τη μέρα του γάμου της, πριν από 15 χρόνια.

{https://www.instagram.com/p/C6L0aYbo4T_/?img_index=1}

Ο Pinault έχει ακόμη μία κόρη και δυο γιους, εκ των οποίων ο ένας από τη σχέση του με τη Linda Evangelista, τον 18 ετών, σήμερα, Augustin με τον οποίο η Salma έχει άψογες σχέσεις.

{https://www.instagram.com/p/CyRf9KctM6K/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.04.2024 - 18:23