Ο γιος της Linda Evangelista έγινε 16 ετών - Ξέρεις ποιος διάσημος δισεκατομμυριούχος είναι ο πατέρας του;

11.10.2022
Ο γιος της Linda Evangelista έγινε 16 ετών - Ξέρεις ποιος διάσημος δισεκατομμυριούχος είναι ο πατέρας του;
Περήφανη μαμά του νεαρού Augustin “Augie” James η Linda Evangelista του εύχεται δημόσια για τα γενέθλιά του και μοιράζεται μια πρόσφατη φωτογραφία τους, όπου φαίνεται επίσης πόσο έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα παραμόρφωσης από το πρόσωπό της.

Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες όλων των εποχών. Ένα από τα μοντέλα που καθιέρωσαν τον όρο "top model" τη δεκατία του '90. Ένα πρόσωπο που αλλοιώθηκε από τις πλαστικές επεμβάσεις, χάθηκε και βρήκε ξανά τη δύναμη να ξαναβρεθεί στην πρώτη γραμμή.

Ύστερα από χρόνια διακριτικής απουσίας λόγω της παραμόρφωσής της, η Linda Evangelista επέστρεψε δυναμικά στο σήμερα και στα social media.

Το σημερινό της post έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς μοιράζεται μια σπάνια φωτογραφία με τον μοναχογιό της με αφορμή τα γενέθλιά του. Ο Augustin “Augie” James Evangelista έγινε 16 ετών και η διάσημη μαμά του καμαρώνει δημοσίως.

"Καρδιά μου. Φως μου. 16", γράφει στη λεζάντα και οι δυο τους ποζάρουν στην κάμερα ενώ για πρώτη φορά, το πρόσωπό της είναι μέχρι και "φυσιολογικό". Το πρήξιμο έχει υποχωρήσει αισθητά και η έκφραση της Linda είναι εξαιρετικά ήρεμη.

Πατέρας του Augie είναι ο François-Henri Pinault. Ναι, καλά κατάλαβες. Ο δισεκατομμυριούχος σύζυγος της Salma Hayek. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι και χώρισαν το 2006, μερικούς μήνες πριν γεννηθεί το παιδί. Η Evangelista κρατούσε μυστική την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της μέχρι που αναγκάστηκε να τον "σύρει" στα δικαστήρια λόγω "αθέτησης οικονομικής συμφωνίας". Εκεί, πια... "το πήρε το ποτάμι".

Για την ιστορία, ο Pinault βρίσκεται στο τιμόνι του γαλλικού κολοσσού λιανικής, PPR, ενός από τους πιο ισχυρούς οίκους στον χώρο της μόδας πασκοσμίως. Μερικές από τις διάσημες φίρμες που "χειρίζεται" είναι οι: Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen, Dodo, Bottega Veneta!

Ο 60χρονος μεγιστάνας έχει ακόμη τρία παιδιά, την 15χρονη Valentina από τον γάμο του με την Salma Hayek και την Florence και τον Dominic, από τον πρώτο του γάμο με την Dorothée Lepère. [φωτό κάτω]

Η Salma Hayek φαίνεται ότι έχει μια αρκετά στενή σχέση με τον Augie και έχει μοιραστεί κι άλλη φωτογραφία μαζί του παλιότερα.