Η Τόνια Σωτηροπούλου γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου της με τον Κωστή Μαραβέγια κι εμείς θυμόμαστε τα απίστευτα λόγια αγάπης που εκείνος της είχε χαρίσει τότε

11.10.2022
Η Τόνια Σωτηροπούλου γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου της με τον Κωστή Μαραβέγια κι εμείς θυμόμαστε τα απίστευτα λόγια αγάπης που εκείνος της είχε χαρίσει τότε
Ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και επανειλημμένες δηλώσεις του τύπου "νιώθουμε ήδη παντρεμένοι", ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν τελικά, στις 11 Οκτωβρίου 2021, σε πολύ στενό κύκλο στην Ύδρα.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα (και ταιριαστά, θα λέγαμε εμείς) ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ οι οποίοι είναι, γενικά, λαλίστατοι σχετικά με τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλο. Πολύ συχνά μοιράζονται λόγια αγάπης και θαυμασμού μεταξύ τους ενώ δεν λείπουν και τα σχετικά τρολαρίσματα καθώς η σχέση τους βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο χιούμορ, όπως είναι προφανές.

Σήμερα, λοιπόν, το ζεύγος γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμο του και, φυσικά, έχουμε τις ανάλογες εορταστικές αναρτήσεις.

Προς το παρόν, βέβαια, μόνο της Τόνιας, αλλά σίγουρα θα ακολουθήσει και του Κωστή -και την περιμένουμε πώς και πως καθώς κάθε φορά που ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλά για την αγαπημένη του, μας κάνει να λέμε ξανά και ξανά "έναν τέτοιο έρωτα θέλουμε".

"Δεν υπάρχει παρά μόνο μία χαρά μέσα στη ζωή και αυτή είναι ν΄αγαπάς και ν' αγαπιέσαι", γράφει (στα γαλλικά) στη λεζάντα με την οποία συνοδεύει μια γλυκύτατη φωτογραφία από τον γάμο τους που μοιράστηκε η ηθοποιός και μοντέλο και, όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε αμέτρητες ευχές.

Αναμένοντας τη νέα ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια θυμόμαστε εκείνη που είχε κάνει λίγο μετά τον γάμο τους όπου είχε μοιραστεί μοναδικά λόγια λατρείας προς την αγαπημένη του. Στο τέλος μιας μακροσκελούς ανάρτησης όπου στην αρχή απευθύνθηκε στον κόσμο όλο, ο λόγος του στράφηκε προς την Τόνια του και... βουρκώσαμε όλοι!

Τόνια,
υπέροχη σύζυγε μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ,
υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη.
Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα,
θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας.
Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότητα, μόνο με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Γιατί είσαι ένα θαύμα.