Babylon: Η Margot Robbie και ο Brad Pitt θα είναι το κινηματογραφικό ζευγάρι της χρονιάς (video)

11.10.2022
Babylon: Η Margot Robbie και ο Brad Pitt θα είναι το κινηματογραφικό ζευγάρι της χρονιάς (video)
Από το La La Land μέχρι το Whiplash, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Damien Chazelle είναι γνωστός για τα εμπνευσμένα από τη τζαζ, προτζεκτ του και το Babylon είναι ένα το πιο πρόσφατο πόνημά του. Με πρωταγωνιστές όπως η Margot Robbie και ο Brad Pitt, η ταινία μπορεί να υπερηφανεύεται για το υπέροχο καστ της. Το εκρηκτικό τρέιλερ έχει αφήσει τους θαυμαστές ενθουσιασμένους και ανυπόμονους για το τι μπορούν να περιμένουν από αυτή την πολυαναμενόμενη ταινία. Μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το Babylon, παρακάτω.

Η πλοκή

Τοποθετημένο στο Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1920, τη χρυσή εποχή της τζαζ και της λάμψης, το Babylon παρακολουθεί την άνοδο και την πτώση αρκετών ονειροπόλων, που καθοδηγούνται από τις φιλοδοξίες τους και βιώνουν ένα καθημερινό σκηνικό πάρτι. Η ταινία εστιάζει σε ένα μείγμα ιστορικών και φανταστικών χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων ηρώων που βασίζονται στους ηθοποιούς εκείνης της εποχής.

Το σενάριο αναπτύχθηκε και γράφτηκε από τον Chazelle, και ο σκηνοθέτης μίλησε στο Vanity Fair για το γιατί επέλεξε αυτή την εποχή του Χόλιγουντ και τα θέματα τoυ Babylon. «Γοητεύτηκα πραγματικά από το ανθρώπινο κόστος της διαταραχής σε αυτό το μέγεθος, σε μια εποχή όπου δεν υπήρχε οδικός χάρτης, όταν όλα ήταν απλώς νέα και άγρια», είπε.

Το καστ

Ο Brad Pitt υποδύεται τον Jack Conrad, και ο Tobey Maguire τον διάσημο Βρετανό κωμικό Charlie Chaplin [φωτό κάτω]. Η Margot Robbie υποδύεται τη Nellie LaRoy ενώ ο Diego Calva ζωντανεύει τον Manny Torres. Επίσης, οι θεατές θα απολαύσουν την Olivia Wilde, την Meryl Streep, την Samara Weaving και την Emma Stone να συμμετέχουν στην ταινία.

Το τρέιλερ

Μιλώντας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου έκανε το ντεμπούτο του το τρέιλερ, ο Chazelle είπε: «Μετά την ηρεμία του First Man, ήθελα να κάνω κάτι θορυβώδες και δυνατό. Στο Babylon ήταν ο μεγαλύτερος αριθμός ρόλων που έχω συμπεριλάβει ποτέ. Η διαδικασία του κάστινγκ κράτησε πολύ καιρό. Είναι κυρίως μια ταινία φαντασίας. Όλοι οι χαρακτήρες είναι φανταστικοί αλλά εμπνευσμένοι από συνθέσεις ανθρώπων της πραγματικής ζωής».

Το Babylon θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023.