Ελένη Φουρέιρα: Η ομοιότητα με τις αδελφές της, η συγκίνηση για τον Μποτία και η κόντρα με τον Αργυρό

25.04.2024
Ελένη Φουρέιρα: Η ομοιότητα με τις αδελφές της, η συγκίνηση για τον Μποτία και η κόντρα με τον Αργυρό
NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
H Ελένη Φουρέιρα έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις από τη χώρα μας με διαμαντένιο album.

Μετρώντας πάνω από 128 εκατομμύρια digital streams και περισσότερα από 150 εκατομμύρια YouTube views, το άλμπουμ Poli_Ploki έγινε διαμαντένιο και η διάκριση αυτή γιορτάστηκε με μια ξεχωριστή εκδήλωση προς τιμήν της Ελε΄νης Φουρέιρα, την οποία παρουσίασε η Κόνι Μεταξά [φωτό κάτω]. Φυσικά σχεδόν όλοι οι πιο δικοί της άνθρωποι ήταν εκεί και καμάρωναν.

5_37.jpg

Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό και έγιναν viral στα social media ενώ η καριέρα της ελληνίδας σταρ έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα την ίδια στιγμή που παραμένει σταθερά η Νo1 γυναίκα καλλιτέχνις από την Ελλάδα σε αριθμό streams, η πρώτη γυναίκα σε αριθμό monthly listeners και η πρώτη που ένα της τραγούδι, το Fuego συγκεκριμένα, ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams.

Ελένη Φουρέιρα: Ο γιος της γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια μέσα στη... ζούγκλα - Το τρυφερό βίντεο με φόντο το ηλιοβασίλεμα

4_31.jpg

Τη στιγμή που παραλάμβανε το βραβείο της από τον Γιώργο Αρσενάκο η Ελε΄νη Φουρέιρα είπε τα ευχαριστώ της στη μητέρα της, στον άντρα της και στ' αδέλφια της: «Να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μάνα μου που μου κρατάει και το παιδί σήμερα. Όλη αυτή τη δουλειά που ρίχνω αυτή τη στιγμή τη χρωστάω στη μάνα μου που με βοηθάει πάρα πολύ», είπε η τραγουδίστρια ενώ για τον Αλμπέρτο Μποτία είπε πως είναι ο καλύτερος μπαμπάς που θα ήθελε για το παιδί της.

3_39.jpg

Στη συνέχεια ευχαρίστησε και τις αδελφές της, Ιωάννα και Μαργαρίτα (οι οποίες μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους αλλά και με την Ελένη) αλλά και τον αδελφό της, που όμως δεν μπόρεσε να είναι κοντά τους αυτό το βράδυ.

2_54.jpg

Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής που την "έντυσε" στο νέο της βίντεο κλιπ

Όσο για την κόντρα που τα ΜΜΕ θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να έχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σχετικά με το ποιος αξίζει στην ουσία τον διαμαντένιο δίσκο, η τραγουδίστρια ήταν ξεκάθαρη πως τέτοιο θέμα δεν ισχύει! Για του λόγου το αληθές, ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν ένας από του συναδέλφους και φίλους της τιμώμενης Φουρέιρα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για να την τιμήσουν.

1_92.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 25.04.2024 - 13:55