Η Βασιλική Τρουφάκου περιμένει αγόρι και παίρνει πίσω ότι άσχημο έχει σκεφτεί για τα baby showers

25.04.2024
Η Βασιλική Τρουφάκου περιμένει αγόρι και παίρνει πίσω ότι άσχημο έχει σκεφτεί για τα baby showers
Λίγο πριν γεννήσει η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού της.

Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της (σε αρχικά προχωρημένο στάδιο μάλιστα) τον Φεβρουάριο, όχι όμως και την ταυτότητα του συντρόφου της, ο οποίος δεν ανήκει στον χώρο του θεάματος, αποδεικνύοντας πως αν θέλει κάποιος να κρύψει κάτι... μπορεί!

{https://www.instagram.com/p/C5QnT6ONPjB/}

Από εκείνη τη στιγμή έχει μοιραστεί αρκετές στιγμές της από ταξίδια και επαγγελματικές δραστηριότητες με τους φανς να στέλνουν κάθε φορά εγκάρδιες ευχές για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας.

{https://www.instagram.com/p/C5tBnxQtHvC/}

Η τελευταία της ανάρτηση, όμως, ήταν λίγο διαφορετική καθώς αφορούσε το baby shower που της διοργάνωσαν οι κολλητές της φίλες και παρόλο που (όπως παραδέχτηκε η ίδια) σνόμπαρε το όλο consept, τελικά το απόλαυσε ιδιαίτερα. Όσο για το γαλάζιο που κυριάρχησε στη διακόσμηση; Το μωράκι που έρχεται είναι αγόρι και αυτός ήταν ο τρόπος να μαθευτεί γενικότερα.

Preview

«It’s a boy 💙», γράφει στη λεζάντα η ηθοποιός που φέτος βλέπουμε τηλεοπτική στην επιτυχία του Mega, Famagusta, και στη συνέχεια τρολάρει τον εαυτό της με μία χαριτωμένη ερωταπάντηση.

Preview

«- Είχες και στο χωριό σου baby shower? - ΌΧΙ! Όμως, πέρασα τοσο, μα τόσο, μα τόσο ωραία», παραδέχεται και αμέσως δεσμεύεται για το μέλλον.

Preview

«Δε θα ξανακοροϊδεψω ποτέ ξανά τα baby shower. {ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ}», γράφει και η ανάρτηση ολοκληρώνεται με ευτυχία και πολύ γαλάζιο!

Με το καλό να έρθει ο γιος, λοιπόν!

{https://www.instagram.com/p/C6JSE3TN8CA/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.04.2024 - 13:01