Η έγκυος Βασιλική Τρουφάκου γυμνάζεται και η Σμαράγδα Καρύδη κάνει το πιο γλυκό σχόλιο για την κοιλιά της

28.03.2024
Η έγκυος Βασιλική Τρουφάκου γυμνάζεται και η Σμαράγδα Καρύδη κάνει το πιο γλυκό σχόλιο για την κοιλιά της
Πλάγια σανίδα και ασκήσεις με μπάλα και ιμάντες TRX μεταξύ άλλων για την εγκυμονούσα ηθοποιό.

Πριν από έναν μήνα, η Βασιλική Τρουφάκου ανακοίνωσε (μέσα από μία ανάρτηση) πως σύντομα θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί.

Η ηθοποιός, που φέτος είδαμε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Famagusta, είναι έγκυος και όπως φαίνεται παραμένει απίστευτα ενεργητική, προσέχοντας τη φυσική της κατάσταση πάνω απ' όλα.

Με κολάν, ασορτί τοπάκι και χαμόγελο, η συμπαθής ηθοποιός κοιτάζει το φακό και ξεχειλίζει ενέργεια.

{https://www.instagram.com/p/C3hXVyQNjzU/}

Τα Like και οι καρδούλες ήρθαν μαζικά όμως από τα σχόλια που είδαμε, ξεχωρίζουμε τη γλυκύτατη παρατήρηση της Σμαράγδας Καρύδη που γράφει: «Κοιλούμπι» μαζί με μια καρδούλα.

12_17.png

Πάντως, δεν χωρά αμφιβολία πως η εικόνας της εγκυμονούσας ηθοποιού να γυμνάζεται αποτελεί έμπνευση για να σηκωθούμε από την καρέκλα. Αν μάλιστα κανείς δει και το σετ των ασκήσεων που έχει μοιραστεί μέσω stories τότε έχει ακόμη έναν λόγο να πάρει τη βαθιά ανάσα! Εμπρός και δικαιολογίες δεν χωρούν πια!

Η Jennifer Lopez κάνει γυμναστική κι εμείς αντλούμε έμπνευση για να σηκωθούμε από την καρέκλα

Στο Famagusta, πατέρας του παιδιού του χαρακτήρα της είναι ο Ανδρέας Γεωργίου, [φωτό κάτω] όμως στην πραγματική ζωή, την ταυτότητα του συντρόφου της (που δεν είναι από τον χώρο του θεάματος) η Βασιλική Τρουφάκου κρατά ευλαβικά κρυφή, αποδεικνύοντας πως αν θέλει κάποιος να κρύψει κάτι... μπορεί!

Famagusta: Ο Ανδρέας Γεωργίου μας συστήνει τη νέα τηλεοπτική του παρτενέρ | Zappit

Τελευταία τροποποίηση στις 28.03.2024 - 17:27