Η Βασιλική Τρουφάκου είναι έγκυος και η Ναταλία Γερμανού έδωσε την πιο τρυφερή ευχή

19.02.2024
Η Βασιλική Τρουφάκου είναι έγκυος και η Ναταλία Γερμανού έδωσε την πιο τρυφερή ευχή
Η ανάρτηση με την οποία αποκάλυψε το μυστικό της η ηθοποιός.

Πρώτη φορά μητέρα θα γίνει σε λίγους μήνες η Βασιλική Τρουφάκου και η ίδια θέλησε να επιβεβαιώσει τη φήμη που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ, καθώς, προφανώς, η κοιλίτσα της δεν θα μπορεί να κρύβεται ακόμη για πολύ.

«Η ζωή, το θαύμα της ζωής», διαβάζουμε στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία με τα... φανερώματα και οι ευχές έφτασαν από κάθε γωνιά, με πολλή αγάπη.

{https://www.instagram.com/p/C3hXVyQNjzU/}

Από τις πάμπολλες ευχές που είδαμε γραμμένες κάτω από την ανάρτηση, σίγουρα, ξεχωρίζουμε αυτή της Ναταλίας Γερμανού η οποία κάνει ένα χαριτωμένο λογοαπαίγνιο με το επίθετό της, πρα΄γμα που από, ό,τι καταλαβαίνουμε δεν είναι η πρώτη φορά στην προκειμένη περίτπωση.

«Τρουφάκι μου ερχεται μικρό τρουφάκι, όλα με το καλό», γράφει η παρουσιάστρια και μάλλον αποκαλύπτει το παρατσούκλι που χρησιμοποιεί για τη φίλη της.

Στα «διάσημα» μηνύματα αγάπης ξεχωρίζουμε αυτά της Ζέτας Δούκα, της Ευγενίας Σαμαρά, της Γιούλικας Σκαφιδά (που επίσης έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από λίγους μήνες), της Βαλέριας Κουρούπη, του Γιώργου Χρανιώτη και της Ευαγγελίας Συριοπούλου.

1_154.png

Τηλεοπτικά, φέτος, βλέπουμε την ηθοποιό στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Famagusta [φωτό στην αρχή του θέματος] όπου, με βάση τις εξελίξεις θα υπάρξει μία μικρή προσαρμογή στα νέα δεδομένα και θα δου΄με κι εκεί μια νέα εγκυμοσύνη. Εν αναμονή και... με το καλό!

Έκλαιγα με αναφιλητά»: Η συγκινητική σκηνή του Famagusta και το spoiler για τον ρόλο του Ανδρέα Γεωργίου - Queen.gr

Στο Famagusta, πατέρας του παιδιού του χαρακτήρα της είναι ο Ανδρέας Γεωργίου, όμως στην πραγματική ζωή, την ταυτότητα του συντρόφου της (που δενείναι από τον χώρο του θεάματος) η Βασιλική Τρουφάκου κρατά ευλαβικά κρυφή, αποδεικνύοντας πως αν θέλει κάποιος να κρύψει κάτι... μπορεί!

Τελευταία τροποποίηση στις 28.03.2024 - 16:48