Ελένη Φουρέιρα: Ο γιος της γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια μέσα στη... ζούγκλα - Το τρυφερό βίντεο με φόντο το ηλιοβασίλεμα

08.02.2024
Ελένη Φουρέιρα: Ο γιος της γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια μέσα στη... ζούγκλα - Το τρυφερό βίντεο με φόντο το ηλιοβασίλεμα
Ενός έτους έγινε ο γιος της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία και η πανευτυχής διάσημη μαμά τον γιόρτασε και διαδικτυακά.

Το πρώτο παιδί της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 2023 και συμπλήρωσε την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ο μικρούλης, του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια και από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η μαμά του σε stories είναι προφανές ότι το θέμα του πάρτι ήταν η ζούγκλα, με τα μαϊμουδάκια να έχουν την τιμητική τους.

Ιδού μερικές εικόνες ενδεικτικά.

3_31.jpg

1_75.jpg

Baby Boom 2023: Τα διάσημα γεννητούρια της χρονιάς, εντός και εκτός συνόρων

2_44.jpg

Η Ελε΄νη Φουρέιρα αφιέρωσε και ένα σταθερό ποστ στον δεύτερο άντρα της ζωής της και οι ευχές έφτασαν από παντού. Μητέρα και γιος με φόντο το ηλιοβασίλεμα και η αγάπη ξεχειλίζει.

{https://www.instagram.com/p/C3FVy9FN6w_/}

Πάντως μια αγάπη προς τα μαϊμουδάκια την έχουν στο σπιτικό της Ελένης Φουρέιρα. Αφενός έχει η ίδια παραδεχτεί ότι έτσι αποκαλεί τον μικρούλη της χαϊδευτικά, αφετέρου είχε κι εκείνη ένα επάνω στη δική της τούρτα όταν έγινε 36 ετών, τον περασμένο Μάρτιο.

{https://www.instagram.com/p/Cph5Cc_KY9w/}

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποκάλυψαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί με μια γλυκύτατη ανάρτηση, τον Νοέμβριο του 2022.

{https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.02.2024 - 15:40