Δέσποινα Βανδή: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της - Πόσων ετών γίνεται η Μελίνα;

08.02.2024
Δέσποινα Βανδή: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της - Πόσων ετών γίνεται η Μελίνα;
20 ετών γίνεται η Μελίνα Νικολαΐδη και η διάσημη μαμά της τής ευχήθηκε και διαδικτυακά.

Εκτός από μαμά και κόρη, η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδου έχουν εξελίξει μια φιλική σχέση μεταξύ τους και τις έχουμε δει να διασκεδάζουν αρκετές φορές μαζί.

Αυτή τη φορά η αφορμή δόθηκε από τα 20ά γενέθλια της Μελίνας η οποία τα γιόρτασε με τη μητέρα της και τις φίλες της, όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η διάσημη τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα Βανδή έχει γενέθλια - «Χρόνια πολλά αγάπη μου» της εύχεται δημόσια ο Βασίλης Μπισμπίκης

«Αυτή η αγάπη ήρθε πριν 20 χρονια στη ζωή μου και την έλουσε με φως!» γράφει στη λεζάντα η Δέσποινα Βανδή ενώ στα hashtags που χρησιμοποίησε συμπλήρωσε πως είναι η αιώνια αγάπη της τονίζοντας πόσο περήφανη νιώθει για εκείνη (#happybirthday my eternal love #myqueen #soproudofyou)

{https://www.instagram.com/p/C3FQiLYMojV/?img_index=1}

Η Μελίνα αμέσως απάντησε με ένα «Σε λατρεύω» και καρδούλες στο σχόλιο ενώ τις ευχές (και την αγάπη τους) έστειλαν αμέτρητοι φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες. Μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε τα σχόλια της Πέγκυς Ζήνα και της Βίκυς Σταυροπούλου, τα οποία και παραθέτουμε στη συνέχεια.

1_147.png

2_23.png

32.png

Εκτός από τη Μελίνα, η Δέσποινα Βανδή έχει ακόμη ένα παιδί από τον 18 ετών γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Ο Γιώργος Νικολαΐδης είναι 16 ετών και λατρεύει τη μαγειρική, όπως και η μαμά του.

γιοσ βανδη

Ντέμης Νικολαΐδης: "Ο γιος μου και η κόρη μου μπορούν να με κάνουν ό,τι θέλουν" - Η μεγάλη συγκίνηση για τα παιδιά του [video]

Τελευταία τροποποίηση στις 08.02.2024 - 15:03