Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Διαζύγιο ύστερα από 18 χρόνια γάμου - Η επίσημη ανακοίνωση

15.07.2021
Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Διαζύγιο ύστερα από 18 χρόνια γάμου - Η επίσημη ανακοίνωση
Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να περπατήσει χωριστούς δρόμους ύστερα από 21 χρόνια κοινής ζωής.

Η είδηση κάνει αυτή τη στιγμή τον γύρο του διαδικτύου. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, με κοινή τους ανακοίνωση, που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσως του manager εκείνης, Γιώργου Αρσενάκου, ενημερώνουν τον κόσμο για την απόφασή τους να χωρίσουν.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας», διαβάζουμε στην ανακοίνωση που φέρει τις υπογραφές και των δύο και υποθέτουμε ότι δεν θα δούμε άλλες δηλώσεις σχετικά.

Το διάσημο ζευγάρι, η δική μας εκδοχή των Beckam, γνωρίστηκε στις αρχές του 2000 και ο γάμος τους έγινε τρία χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2003. Τον Φεβρουάριο του 2004 γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, η Μελίνα και τον Αύγουστο του 2007, το δεύτερο, ο Γιώργος.

Με αφορμή τα 20 χρόνια του γάμου τους, η Δέσποινα Βανδή είχε μιλήσει στο περιοδικό GALA και είχε αναφερθεί στον σύζυγό της και τη σχέση τους ως εξής: «Όταν πρωτογνώρισα τον Ντέμη πρέπει να παραδεχθώ ότι με τρόμαξε. Με τρόμαξε η προσωπικότητά του. Εξέπεμπε άφθονο δυναμισμό. Αυτός ο δυναμισμός με ανάγκασε, εκ των πραγμάτων, να τον προσεγγίσω σιγά- σιγά. Να τον ακουμπάω προσεκτικά. Πώς να σου εξηγήσω; Δεν ήταν φόβος, αλλά ας πούμε δέος. Κάπως έτσι προχωρήσαμε.Στην αρχή με λίγα αγκαλιάσματα. Αργότερα με περισσότερα. Στο τέλος ολοκληρωτικά. Αυτά τα “μπαμ” τις περισσότερες φορές καταλήγουν και “μπουμ”. Στην αρχή λατρείες. Και στη συνέχεια “άντε γεια”. Στη δική μας περίπτωση μετρά είκοσι χρόνια. Σου κάνει»;

Για την πρώτη φορά που είδε τη Δέσποινα Βανδή είχε μιλήσει και ο Ντέμης Νικολαΐδης, τον Δεκέμβρη του 2020. «Η πρώτη φορά που την είδα ήταν σε αφίσα. Μετά την είδα από κοντά να τραγουδάει. Μετά την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε και κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό, αλλά κάτι πιο σοβαρό. Περάσανε 21 χρόνια».

Από σήμερα η σχέση αυτή ανήκει και επίσημα στο παρελθόν!