Η Δέσποινα Βανδή έχει γενέθλια - «Χρόνια πολλά αγάπη μου» της εύχεται δημόσια ο Βασίλης Μπισμπίκης

24.07.2023
Η Δέσποινα Βανδή έχει γενέθλια - «Χρόνια πολλά αγάπη μου» της εύχεται δημόσια ο Βασίλης Μπισμπίκης
Καλοκαιρινά φιλιά στην άμμο μοιράζεται το διάσημο ζευγάρι.

Διακοπές στην Κρήτη με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη κάνει αυτές τις μέρες η Δέσποινα Βανδή η οποία σήμερα, 24 Ιουλίου γίνεται 54 ετών και, όπως φαίνεται, δεν θα μπορου΄σε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Δυο πανέμορφες φωτογραφίες από το αγαπημένο νησί είχε μοιραστεί νωρίτερα η τραγουδίστρια, μία από κάποια συγκλονιστική παραλία και μία μέσα από ένα εκκλησάκι του 10 αιώνα!

δ1.jpgδ2.jpg

Βασίλης Μπισμπίκης: Η καλλιτεχνική, γεμάτη έρωτα, φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή που μοιράστηκε για το Πάσχα

Λίγο αργότερα, ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να τις ευχηθεί και διαδικτυακά και το έκανε με μία ανάρτηση που ξεχείλιζε έρωτα. «Χρόνια πολλά αγάπη μου», γράφει στη λεζάντα και στη φωτογραφία τους βλέπουμε να φιλιούνται τρυφερά στην παραλία, σε μια λήψη που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από καλλιτεχνικής άποψης. Κόντρα στο φως το κλικ αποδίδει στην εικόνα μια κάπως κινηματογραφική αισθητική που μας αρέσει πολύ.

{https://www.instagram.com/p/CvE5-cMI7el/}

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν μιλά πολύ αλλά αυτά που είναι να πει τα λέει πάντα όπως πρέπει. Όπως όσον αφορά στις ευχές για την αγαπημένη του, για παράδειγμα, που μας θύμισε αυτές που της αφιέρωσε για τη γιορτή της τον περασμένο Δεκαπενταύγουστο. «Χρόνια πολλά ψυχή μου», έγραφε τότε.

{https://www.instagram.com/p/ChR0km8Lt1B/}

Ντέμης Νικολαΐδης: «Δε μου αρέσει να κρίνουν κακά ή να καταδικάζουν κάτι που μπορεί να κάνει η Δέσποινα. Πάντα την έχω έννοια»

Τελευταία τροποποίηση στις 24.07.2023 - 16:08