Τρύφωνας Σαμαράς: Η αποκάλυψη για τον Λάκη Γαβαλά και το σχόλιο για τη Βίκυ Καγιά - «Είναι μάλλον η μαμά της Barbie»

24.07.2023
Τρύφωνας Σαμαράς: Η αποκάλυψη για τον Λάκη Γαβαλά και το σχόλιο για τη Βίκυ Καγιά - «Είναι μάλλον η μαμά της Barbie»
Photo: (NDP Photo Agency)
Δεν «μασάει» τα λόγια του ο Τρύφωνας Σαμαράς και δεν το έκανε ούτε αυτή τη φορά που η αφορμή δόθηκε από την Barbie.

Στην πριμέρα της ταινίας Barbie παραβρέθηκε και ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes του Open, αρχικά αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός η Barbie ήταν η αγαπημένη του κούκλα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι από καθένα που έβγαινε στο εξωτερικό, ζητούσε να του φέρει μία.

Όσο για την Ελληνίδα Barbie; Το όνομα της Δούκισσας Νομικού έδωσε ως πρώτη σκέψη ο Τρύφωνας ενώ στη συνέχεια είπε πώς και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα ήταν πολύ καλή στη μελαχρινή εκδοχή της.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλά για την κηδεία του: Τα τεκνά, ο Χάρης Σιανίδης και ο κύριος Κουτσούμπας

Στη συνέχεια η συζήτηση πέρασε και στα τηλεοπτικά και ρωτήθηκε αν θα συμμετείχε στην επιτροπή του My Style Rocks, πράγμα που παραδέχτηκε ότι δεν τον αφήνει αδιάφορο όμως με άλλη σύσταση γιατί τώρα θα ήταν τρία αγόρια, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μετά ήταν η σειρά του Shopping Star, όπου αποκάλυψε πως η Ηλιάνα, στην ουσία, πήρε τη θέση του Λάκη Γαβαλά, πράγμα που δεν ήταν γνωστό ενώ είπε πως η σύγκριση μεταξύ Ηλιάνας και Βίκυς Καγιά είναι αναμενόμενη.

Είναι η Βίκυ Καγιά Barbie; Ε, όχι, είπε ο Λάκης. «Η Βίκυ Καγιά ήταν μία ωραία Barbie, τώρα είναι λίγο πιο ώριμη, είναι η μαμά της Barbie»

Τελευταία τροποποίηση στις 24.07.2023 - 19:26