Ντέμης Νικολαΐδης: "Ο γιος μου και η κόρη μου μπορούν να με κάνουν ό,τι θέλουν" - Η μεγάλη συγκίνηση για τα παιδιά του [video]

20.01.2022
Ντέμης Νικολαΐδης: "Ο γιος μου και η κόρη μου μπορούν να με κάνουν ό,τι θέλουν" - Η μεγάλη συγκίνηση για τα παιδιά του [video]
Δεν δίστασε να παραδεχτεί, μεταξύ άλλων, ότι παρότι εγωιστής, τα παιδιά του καταφέρνουν να τον εξουσιάσουν. Μάλιστα δεν έκρυψε ότι τρόμαξε την πρώτη φορά που το αντιλήφθηκε!

Στην Game Night της Τετάρτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τον Ηλία Καλλονά φιλοξένησαν τον Ντέμη Νικολαΐδη και εκτός των ποδοσφαιρικών η συζήτηση έφτασε και στα πιο προσωπικά. Το διαζύγιό του δεν αναφέρθηκε, όμως ο πάλαι ποτέ σούπερ σταρ των γηπέδων ρωτήθηκε πώς είναι να είσα πατέρας. Αυτό ήταν. Δεν κρατήθηκε και μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για τα παιδιά του, Μελίνα και Γιώργο.

"Σταματά το έργο. Εξαρτάσαι πια από κάποιον άλλο. Δεν το έχω νιώσει με κανέναν άλλο αυτό. Εγώ που είμαι τόσο αυτόνομος και δεν έχω ανάγκη κανέναν. Εγώ είμαι εγωιστής. Δεν επιτρέπω να μου αλλάζουν τα συναισθήματα, να με στεναχωρούν ή να με χαροποιούν άτομα τα οποία δεν αξίζουν. Όταν κάνεις παιδιά όμως τέλος. Στην αρχή τρόμαξα. Δεν έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου. Είναι κάποια άλλα άτομα. Είναι ο γιος μου και η κόρη μου που μπορούν να με κάνουν ό,τι θέλουν. [...] Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν. Ήταν σοκ για μένα, όταν το κατάλαβα", είπε, μεταξύ άλλων ο Ντέμης με έντονη τη συγκίνηση στη φωνή και το βλέμμα του.

Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν από κοινού την απόφασή τους να πάρουν χωριστούς δρόμους ύστερα από 18 χρόνια γάμου και 21 χρόνια κοινής πορείας γενικότερα.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας», διαβάσαμε στην ανακοίνωση που έφερε τις υπογραφές και των δύο και από εκείνη τη στιγμή δεν υπήρξαν άλλες δηλώσεις, ενώ, για την ιστορία, να θυμίσουμε επίσης ότι η Δέσποινα έχει ήδη προχωρήσει και επίσημα τη ζωή της στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη.