Συνελήφθη ο Κώστας Δόξας

20.01.2022
Συνελήφθη ο Κώστας Δόξας
Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη όμως αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα.

Συνελήφθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Δόξας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γνωστός τραγουδιστής, που βρίσκεται στο Α.Τ Λευκού Πύργου, συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης.Πιο συγκεκριμένα, φέρεται να μην είχε καταβάλει το σύνολο της διατροφής, όπως κανονικά υποχρεούται να κάνει την 1η του μήνα.

Ίντερνετ εναντίον Σίσσυς Χρηστίδου: Το tweet για τον βιασμό της 24χρονης που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Κώστας Δόξας με την εν διαστάσει σύζυγό του, είχαν βρεθεί ξανά στο δικαστήριο τον περασμένο Νοέμβριο για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής που δίνει στο παιδί τους, με τον τραγουδιστή να αιτείται μείωση από τα 500 στα 300 ευρώ.

Σάκης Ρουβάς: Η πρώτη ανάρτηση ύστερα από 21 μέρες διαδικτυακής σιωπής και η εξήγηση

Ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου, η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή έδωσε την είδηση της προσαγωγής του μέσα σε 5 λεπτά από την πραγματοποίησή της.

«Η ίδια η τέως σύζυγος του τραγουδιστή είχε ενορχηστρώσει την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία υπόθεση διατροφής, που τον Ιούνιο του 2021, το δικαστήριο απεφάνθη ότι η η τέως σύζυγος του κ. Δόξα, μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της, είναι μία νέα κοπέλα, υγιής, και μπορεί να εργαστεί. Έτσι, το δικαστήριο απεφάνθη να μειωθεί η διατροφή ως προς το σκέλος της τέως συζύγου. Της επιδόθηκε η διατροφή, η απόφαση του δικαστηρίου τον Δεκέμβριο του 2021, και έτσι του όφειλε 2.000 ευρώ η σύζυγός του. Ωστόσο, επειδή οι διατροφές δεν συμψηφίζονται, οι δικηγόροι που εκπροσωπούμε τον κ. Δόξα, του υποδείξαμε να καταβάλει την διατροφή. Τον μήνα Ιανουάριο, καθυστέρησε να την καταβάλει, λόγω του ότι είχαν κλείσει τα μαγαζιά, ωστόσο την κατέβαλε αργότερα. Η τέως σύζυγος υπέβαλε μήνυση για μη καταβολή διατροφής, παρόλο που ο κ. Δόξας την είχε καταβάλει. Τη στιγμή που ο τραγουδιστής είχε την εβδομαδιαία επαφή με την κόρη του, και ενώ είχε λάβει τη διατροφή η τέως σύζυγος, υπέδειξε στους αστυνομικούς να συλλάβουν τον τραγουδιστή την ώρα που παρέδιδε την κόρη του στη μητέρα της. Ο Κώστας Δόξας έδειξε τα έγγραφα της καταβολής και αφέθηκε ελεύθερος. Η τέως σύζυγος προκάλεσε την καταδίωξή του τραγουδιστή γνωρίζοντας ότι το περιστατικό που καταγγέλλει είναι ψευδές. Ο τραγουδιστής υπέβαλε μήνυση κατά της τέως συζύγου του» είπε ο κ. Δημητρίου.