Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους

20.01.2022
Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους
Όσα είναι μέχρι τώρα γνωστά

Η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz έχει αρχίσει και νέες λεπτομέρειες από τη μεγάλη μέρα έχουν κοινοποιηθεί.

6 σταρ του Χόλιγουντ που εξομολογήθηκαν ότι έχουν ερωτευθεί κρυφά συναδέλφους τους

Η 27χρονη ηθοποιός Peltz και ο 22χρονος επίδοξος σεφ, που γνωρίστηκαν στο Coachella πριν από τέσσερα χρόνια, σχεδιάζουν να παντρευτούν στις 9 Απριλίου φέτος. Η τελετή λέγεται πως θα λάβει χώρα στο κτήμα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία πατέρα της Peltz, Nelson Peltz, στο Palm Beach της Florida. Το κτήμα μπροστά στον ωκεανό, αξίας 76 εκατομμυρίων λιρών, διαθέτει 27 κρεβατοκάμαρες.

Ενώ η μέλλουσα πεθερά της Peltz και σχεδιάστριας μόδας, Victoria Beckham μπορεί να ήταν μια πιθανή επιλογή για το νυφικό της, η ηθοποιός φημολογείται ότι σκέφτεται να επιλέξει ένα σχέδιο από τον ιταλικό οίκο Valentino. Παρόλα αυτά, η Victoria Beckham είχε σχεδιάσει για το κίτρινο φόρεμα αρραβώνων της μέλλουσας κόρης της. Ο αδερφός της Peltz, Brad Peltz, παίκτης χόκεϊ επί πάγου, πιστεύεται ότι θα είναι κουμπάρος από την πλευρά της νύφης, ενώ από την πλευρά του γαμπρού, κουμπάροι θα είναι τα αδέρφια του Brooklyn, o 19χρονος Romeo και ο 16χρονος Cruz.

Celine Dion: Η συγκινητική ανάρτηση για τον σύζυγό της που δεν ζει πια και η ματαίωση των εμφανίσεών της λόγω υγείας

Μιλώντας για το ζευγάρι που πρόκειται να παντρευτεί σύντομα, μια πηγή φέρεται να είπε: "Είναι λογικό η Nicola και ο Brooklyn να θέλουν όλη η μέρα να είναι τέλεια και η προσοχή τους στη λεπτομέρεια είναι μεγάλη. Τα χρήματα προφανώς δεν είναι θέμα, αλλά παρ' όλα αυτά θέλουν η μέρα να είναι μια γιορτή αγάπης, όχι πλούτου. Το ευτυχισμένο ζευγάρι θα κάνει τον γάμο του με τον δικό του τρόπο". Η Annie Leibovitz θεωρείται πιθανή φωτογράφος για τη μεγάλη μέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επισκέπτες δεν θα μπορούν να τραβήξουν τις δικές τους φωτογραφίες την ημέρα και η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λέγεται ότι θα απαγορεύεται.

Ο Beckham έκανε πρόταση στην Peltz τον Ιούλιο του 2021 με ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι 4,5-5 καρατίων με διαμάντι, που πιστεύεται ότι κόστισε περίπου 250.000 λίρες. Όταν μοιράστηκε τα νέα στον λογαριασμό του στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία του να φιλάει τη μέλλουσα νύφη του, ο Brooklyn έγραψε: "Πριν από δύο εβδομάδες ζήτησα από την αδελφή ψυχή μου να με παντρευτεί και μου είπε ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο. Υπόσχομαι να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και ο καλύτερος μπαμπάς μια μέρα. Σ'αγαπώ μωρό μου".