Η Μάγισσα: Ο Τζανής και η Μεταξία είναι ζευγάρι και στη ζωή - Τι είπαν οι ίδιοι

11.02.2024
Η Μάγισσα: Ο Τζανής και η Μεταξία είναι ζευγάρι και στη ζωή - Τι είπαν οι ίδιοι
Ζευγάρι (αν και παράνομο) στην τηλεόραση ζευγάρι και στη ζωή ο Βασίλης Μιλιώνης και η Καλλιόπη Χάσκα και μόλις το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι.

Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 φέτος έχει συγκεντρώσει τεράστιο μερίδιο από το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που ο κόσμος αγαπά να μισεί είναι, χωρίς αμφιβολία, ο Τζανής και η Μεταξία, κατά κόσμον, Βασίλης Μηλιώνης και Καλιόπη Χάσκα.

Η παράνομη σχέση τους έχει φέρει, στην ουσία όλη την αναστάτωση στον πύργο των Λασκαραίων ενώ υπήρξε και η αφορμή για τη δολοφονία του παιδιού τους από τη Δαμιανή.

Η Μάγισσα: Το σχέδιο του Τζανή για τη Θεοφανώ «τρίζει» - Οι δύσκολες σκηνές με τη μητέρα του και τη Μεταξία

Οι δυο ηθοποιοί έχουν παραδεχτεί αρκετές φορές ότι η οικειότητα που ένιωσαν από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους ήταν εκείνη που έδωσε «φωτιά» στη σχέση τους, όμως φαίνεται πως η φωτιά αυτή πέρασε τα όρια της μυθοπλασίας και έφτασε την πραγματική ζωή.

5_25.jpg

Σε μία κοινή συνέντευξη που έδωσαν πρόσφατα για τους followers του επίσημου λογαριασμού της σειράς στο instagram οι δυο τους απάντησαν σε πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του κοινού, τόσο για τους ρόλους τους όσο και για τη ζωή τους εκτός Μάγισσας.

Μία από τις ερωτήσεις λοιπόν έθεσε σαφές το ζήτημα: «Είστε μαζί και στην πραγματικότητα;». Το «Ναι» που απάντησαν μ' ένα στόμα, μια φωνή και οι δύο δε χωρά αμφιβολία!

{https://twitter.com/aka_zoee/status/1756001056440373545}

Στο Twitter/X βέβαια ο κόσμος δεν έχει πειστεί και θεωρεί πως οι δυο ηθοποιοί τρολάρουν τον κόσμο όλο, πράγμα που, φυσικά, δεν αποκλείεται!

Σήμερα, πάντως, που ο Βασίλης Μηλιώνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται δεν ανέφερε κάτι σχετικό μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη!

Η Μάγισσα: Η Κερασίνα έριξε το μπουρλότο αλλά έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις, πιο επικίνδυνες

Εκτός από την αναστάτωση που προκάλεσε αυτό το Q&A των δύο πρωταγωνιστών, ήρθε και μία ανάρτηση της Καλιόπης Χάσκα να προκαλέσει μεγαλύτερη. Μια σειρά από φωτογραφίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η ηθοποιός και στο Twitter/X γιορτάζουν, αφενός γιατί τη βλέπουν αγκαλιά με τον Βασίλη Μηλιώνη, αφετέρου γιατί βλέπουν μία άλλη αγκαλιά της Έλλης Τρίγγου με τον Αναστάση Ροϊλό και τέλος για την guest εμφάνιση του Γιάννη Κουκουράκη στο πλευρό του Αναστάση Ροϊλού!

{https://www.instagram.com/p/C3M5AE_IX7N/?img_index=1}

Preview

Preview

Τελευταία τροποποίηση στις 11.02.2024 - 18:26