Η Μάγισσα: Η Κερασίνα έριξε το μπουρλότο αλλά έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις, πιο επικίνδυνες

07.02.2024
Η Μάγισσα: Η Κερασίνα έριξε το μπουρλότο αλλά έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις, πιο επικίνδυνες
Στα χέρια θα πιαστούν η Μεταξία με την Κερασίνα και το ερώτημα είναι αν το παράνομο ζευγάρι τιμωρηθεί ή θα τη γλιτώσει και αυτή τη φορά.

Η τελευταία σκηνή ήταν, ίσως, η καλύτερη όλου του επεισοδίου της Τρίτης με την Κερασίνα να μην αντέχει και να ρίχνει τη βόμβα ενώπιων όλης της οικογένειας. «Τούτοι εδώ βγάζουν τα μάτια τους», είπε η κοπέλα αφού είχε ζητήσει να της επιτρέψουν να γυρίσει στους δικούς της και άρχισαν, εύλογα, οι ερωτήσεις ως προς το γιατί.

«Μας κοροϊδεύουν Μάρκο, μας θεωρούν χαζούς», λέει έξαλλη η κοπέλα και ενώ οι άμεσα ενδιαφερόμενοι πάνε να τη βγάλουν τρελή, εκείνη απειλεί πως αν δεν την αφήσουν να φύγει θα μηνύσει στον πατέρα της να έρθει να την πάρει με τα όπλα.

https://twitter.com/faih04/status/1754969783408140380}

Εκτός από τον Τζανή και τη Μεταξία, βέβαια, για την παράνομη αυτή σχέση γνωρίζουν τόσο η Δαμιανή, όσο και ο Κανέλος με τον Αντρέι και στο μέλλον θα φανεί τι θα κάνει ο καθένας για να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα.

{https://twitter.com/plittaina/status/1754969780203790753}

Στο σημερινό επεισόδιο όμως, τα αίματα ανάβουν και οι δυο γυναίκες αρπάζονται μαλλί με μαλλί. Ιδού μια μικρή γεύση.

{https://www.youtube.com/watch?v=4whbDdiNB-o&ab_channel=ANT1TV}

Μάλλον όμως οι εξηγήσεις που δίνουν Μεταξία και Τζανής δεν αρκούν και ο Μάρκος κλείνει τον αδελφό του στο κελλάρι (αρχικά).

56_5.png

Επιπλέον, ο Τζανής θα αποκαλύψει πως το μωρό που χάθηκε ήταν δικό του και την ίδια ώρα που ο Βρώτσος φτάνει στην αποκάλυψη του δολοφόνου του, άρα στην Πολυξένη. Ο Αντρέι, βάζει το ένα πράγμα δίπλα στο άλλο και φτάνει και στη Δαμιανή, η οποία αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι εκείνη το έκανε, όμως την ίδια στιγμή σκέφτεται πώς να «ξεκάνει» τον νέο ανιψιό που προέκυψε από το πουθενά και ανακατώνει τις ζωές τους ολοένα και περισσότερο.

Η Μάγισσα: Το φιλί του Ιούδα από τον Μιχαήλ εξόργισε τους φανς ενώ αποθέωσαν τον Κοσμά

Σχεδιάζει τη δολοφονία του λοιπόν, αλλά δε φαίνεται να καταφέρνει να τη φέρει εις πέρας!

Προς το παρόν, ιδού το trailer για το σημερινό επεισόδιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=5J-AzWCEuTs&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.02.2024 - 14:29