Η Μάγισσα: Το σχέδιο του Τζανή για τη Θεοφανώ «τρίζει» - Οι δύσκολες σκηνές με τη μητέρα του και τη Μεταξία

16.01.2024
Η Μάγισσα: Το σχέδιο του Τζανή για τη Θεοφανώ «τρίζει» - Οι δύσκολες σκηνές με τη μητέρα του και τη Μεταξία
Ο Τζανής έμπασε τους Τριβολαίους στον πύργο κι εκείνοι άρπαξαν τη Θεοφανώ, όμως τα πράγματα δε πάνε ακριβώς όπως είχαν προγραμματίσει.

Ο Μάρκος με τον Αντρέι, τον Μπακού και τον Βρώτσο προσπαθούν να βρουν τους Τριβολαίους, που έχουν αρπάξει τη Θεοφανώ και η καταδίωξ τους, θα τους οδηγήσει στο αρχοντικό ενός μυστηριώδη άντρα. Θ’ αποδειχθεί φίλος ή εχθρός τους;

5_34.png

Η Κυπριανή αναστατώνεται ιδιαίτερα, καθώς πληροφορείται απ’ τον Σπήλιο, για τη Θεοφανώ.

9_23.png

Η Θεοφανώ προσπαθεί να ξεφύγει απ’ τους εχθρούς της. Η νύχτα θα βαφτεί με αίμα και το πνεύμα της Άναχιτ, θα γυρέψει εκδίκηση, με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο.

5_35.png

Τηλεθέαση: Μάγισσα, Survivor, Σασμό, Γη της Ελιάς ή MasterChef; Τι είδαν οι φανς το βράδυ της Δευτέρας;

Στο μεταξύ και ενώ σχεδιάζει πώς θα αποσπάσει την αλήθεια από τη Θεοφανώ, ο Τζανής αποκαλύπτει το μυστικό για τη συμμετοχή του στο «κακό» στη Μεταξία, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρει ποιος σκότωσε τον γιο τους.

{https://www.youtube.com/watch?v=KpoEEiMsLks&t=24s&ab_channel=ANT1TV}

Βέβαια, έρχεται αντιμέτωπος και με τη μητέρα του η οποία αφενός αντιλαμβάνεται ότι την υποπτεύονται, αφετέρου φοβάται πως αν όντως ο Τζανής βρει τη Θεοφανώ τα όσα του πει εκείνη θα «σκάσουν» εναντίον της.

{https://www.instagram.com/p/C2KS8T-qwpv/}

Και από ότι βλέπουμε στο trailer αυτό που θα κάνει έρχεται σαν σοκ. Κλείνει τον γιο της στη φυλακή, προκειμένου να μη συναντήσει τη Θεοφανώ, η οποία όμως στο μεταξύ καταλαμβάνεται από την Αναχίτ και η νύχτα θα βαφεί με αίμα!

{https://www.youtube.com/watch?v=6wjfl_ZjTMg&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.01.2024 - 16:01