Friends: Ξαναθυμόμαστε τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς και ένα δάκρυ το ρίχνουμε [video]

27.05.2021
Friends: Ξαναθυμόμαστε τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς και ένα δάκρυ το ρίχνουμε [video]
Ενόψει του σημερινού reunion (που δεν έχει και τόσο τον χαρακτήρα επεισοδίου της σειράς) που περιμένουμε πως και πως, ίσως να θελήσεις να φρεσκάρεις λίγο τη μνήμη σου για το πώς τελείωσε η αγαπημένη σου σειρά ώστε να μπορέσεις να μπεις και πάλι στο κλίμα. Για αυτό λοιπόν αν ψάχνεις να θυμηθείς τι έγινε την τελευταία φορά που είδες τo Friends, συνέχισε να διαβάζεις.

Joey και Phoebe

Στην τελευταία σεζόν, η Phoebe αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε τον Mike Hannigan (Paul Rudd). Στην τελική σκηνή του Mike, αυτός και η Phoebe μιλούν για την επιθυμία να κάνουν μια οικογένεια. Η Phoebe περνά το υπόλοιπο φινάλε βοηθώντας τον Ross να διαχειριστεί τα συναισθήματά του.

Ενώ για τους υπόλοιπους της παρέας καταγράφηκαν σημαντικές αλλαγές στη ζωή, ο Joey τελείωσε τη σειρά στο ίδιο διαμέρισμα που τον μάθαμε τόσα χρόνια. Και εκείνος, ακριβώς όπως τον ξέραμε.

Friends: Πώς θα ήταν σήμερα οι ζωές των πρωταγωνιστών αν η σειρά δεν είχε σταματήσει ποτέ

Chandler και Monica

Μετά από λίγα χρόνια γάμου και δίνοντας αγώνα με τη στειρότητα, η Μonica και ο Chandler αποφάσισαν τελικά να υιοθετήσουν παιδί. Κατά τη διάρκεια της 10ης σεζόν, συμφωνούν να υιοθετήσουν ένα μωρό από την Erica (Anna Faris), μια έγκυο έφηβο από το Οχάιο. Στο τέλος, ο Chandler και η Monica πηγαίνουν την Erica να γεννήσει πρόωρα στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς τα μωρά γεννιούνται με ασφάλεια - γιατί, ω ναι, η Erica έχει δίδυμα αλλά δεν το ξέρει, γιατί κανείς δεν της το είχε πει αναλυτικά για να το καταλάβει. Έτσι ο Chandler και η Monica τελειώνουν τη σειρά με δύο μωρά, τον Jack και την Erica (που ονομάστηκαν από τη βιολογική μητέρα τους). Μετακομίζουν επίσης στα προάστια και εγκαταλείπουν το διαμέρισμα που νοικιάζουν - το οποίο, για κάποιο λόγο, κανένας από τους φίλους τους δεν θέλει να πάρει.

Δες πώς είναι σήμερα η Julie, η αγαπημένη του Ross που μισούσε η Rachel

Ross και Rachel

Μετά από χρόνια με το αν θα τα φτιάξουν ή δεν θα τα φτιάξουν, ο Ross και η Rachel καταλήγουν να κάνουν ένα μωρό και να είναι τελικά μαζί. Αφού κοιμήθηκε μαζί της, την τελευταία νύχτα της Rachel πριν μετακομίσει στο Παρίσι για δουλειά με τη Louis Vuitton, ο Ross πιστεύει ότι θα είναι μαζί για πάντα. Αλλά εκείνη το αποκαλεί ως ένα «τέλειο τρόπο για να τον αποχαιρετήσει» και ο Ross παίρνει την κρυάδα όταν της λέει πώς αισθάνεται πραγματικά.

Και η απογοήτευση συνεχίζεται μέχρι που ακούει τι λέει η Phoebe (και τραγουδιστά) και βλέπει τη Rachel να βγαίνει από την πόρτα. Το αεροπλάνο της Rachel καθυστερεί χάρη στις χαζομάρες της Phoebe που φοβίζει μερικούς από τους επιβάτες, οπότε ο Ross έχει χρόνο να τρέξει στο αεροδρόμιο για να κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Rachel. Και όταν το κάνει ... αυτή ανεβαίνει στο αεροπλάνο.

Ο Ros, απογοητευμένος, κατευθύνεται στο σπίτι και βρίσκει ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή του.

Παρά την απορία σχετικά με το τι σημαίνει αυτό για την καριέρα της Rachel, η σκηνή του αυτόματου τηλεφωνητή μοιάζει αιώνια. Η Rachel και ο Ros είναι μαζί για πάντα και μπορούμε όλες να ηρεμήσουμε.

Στην τελική σκηνή και οι έξι φίλοι μαζεύονται στο διαμέρισμα της Μonica και του Chandler καθώς οι μεταφορείς παίρνουν και το τελευταίο από τα πράγματα. Κλαίνε, αγκαλιάζονται, αφήνουν τα κλειδιά τους στον πάγκο και κατευθύνονται κάτω για να πάρουν έναν καφέ.

Ιδού και τα τελευταία, αυτά, ιστορικά λεπτά.. .