Jennifer Garner: Τα δάκρυα για την κόρη της και τα σχόλια των διάσημων φιλενάδων της

21.05.2024
Jennifer Garner: Τα δάκρυα για την κόρη της και τα σχόλια των διάσημων φιλενάδων της
Μία έντονη γλυκόπικρη γεύση που θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της στα social media.

Μεγάλη η συγκίνηση και η Jennifer Garner δεν μπόρεσε να την κρύψει. Η πρωτότοκη της ηθοποιού και του Ben Affleck, Violet, τελείωσε το σχολείο και στην τελετή αποφοίτησής της το συναίσθημα την ξεπέρασε.

«Πες μου ότι έχεις έναν απόφοιτο χωρίς να μου πεις ότι έχεις έναν απόφοιτο», έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το υλικό από εκείνη τη μέρα η 52χρονη ηθοποιός και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Jennifer Garner: Η συμβουλή ομορφιάς που δίνει στις κόρες της είναι ό,τι πιο σοφό έχουμε ακούσει τελευταία

Preview

Η Garner έχει ακόμη δυο παιδιά με τον Affleck, τη 15χρονη Seraphina που βέβαια εδώ και λίγο καιρό έχει αλλάξει το ο΄νομά της σε Fin ενώ δεν παρουσιάζεται ως κορίτσι πλέον, και τον 12χρονο Samuel.

{https://www.instagram.com/p/C7NhJ-PRiM9/?img_index=1}

Κάτω από την ανάρτηση η αγάπη έφτασε σε τεράστιες δόσεις, όμως ξεχωρίζουμε τα σχόλια της Reese Witherspoon και της Gwyneth Paltrow οι οποίως ως «παλιές» ξέρουν καλά το αίσθημα και δεν κρύβουν τη συμπαράστασή τους.

«Ω, γλυκιά μου, ξέρω. Έχεις κα΄νει μια σπουδαία δουλειά μανούλα. Θα είμαι εδώ για υποστήριξη και πολλές αγκαλιές», γράφει η Witherspoon της οποίας τα δύο μεγαλύτερα παιδιά είναι 24 (Ava Philippe) και 20 (Deacon Philippe).

«Σε νιώθω τόοοοοσο πολύ», γράφει, με τη σειρά της, η Paltrow η οποία έχει την 20χρονη Apple και τον 18χρονο Moses από τον γάμο της με τον Chris Martin.

1_206.png

Μπορεί φωτογραφίες από την εκδήλωση να μη μοιράστηκε η Jennifer Garner όμως τον Νοέμβριο, όταν η Violet βρισκόταν στη μέση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για το κολέγιο. «Ο ενθουσιασμός και το άγχος πάνε χέρι-χέρι», είχε πει στο Live με την Kelly και τον Mark εκείνη την εποχή,η ηθοποιός. «Το χειρίζεται σαν πρωταθλήτρια και είναι απόλυτα υπεύθυνη. Είναι μια αυτοεκκίνηση», συμπλήρωσε τονίζοντας πόσο περήφανη νιώθει γαι εκείνη, έτσι κι αλλιώς.

Αν ο μπαμπάς Ben Affleck (με, ή χωρίς τη σύζυγό του, Jennifer Lopez) ήταν παρών στην εκδήλωση δεν είναι γνωστό, όμως προφανώς τα ίδια αισθήματα συγκίνησης θα έχει και εκείνος.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.05.2024 - 14:31