Jennifer Garner - Ben Affleck: Η δεύτερη κόρη τους Seraphina λέγεται, πια, Fin και δεν είναι κορίτσι

10.04.2024
Jennifer Garner - Ben Affleck: Η δεύτερη κόρη τους Seraphina λέγεται, πια, Fin και δεν είναι κορίτσι
Το 15χρονο παιδί έκανε coming out κατά τη διάρκεια επιμνημόσυνης δέησης για τον παππού του.

Η Jennifer Garner και Ben Affleck έχουν μαζί τρία παιδιά, τη 18χρονη Violet, τη 15χρονη Seraphina και τον 12χρονο Samuel. Το μεσαίο παιδί τους μόλις επανασυστήθηκε με τελείως νέα ταυτότητα.

Με ξυρισμένο κεφάλι και κοστούμι το παιδί εμφανίστηκε μπροστά στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της Jennifer Garner που πέθανε πριν από λίγες μέρες και είπε «Γεια σας, το όνομά μου είναι Fin Affleck» και αμέσως μετά διάβασε ένα απόσπασμα από τη Βίβλο, όπως έκαναν ένα ένα και τα υπόλοιπα εγγόνια του William Garner.

{https://twitter.com/OliLondonTV/status/1777800330060722280}

Jennifer Garner: Πώς ο γάμος του πρώην της, Ben Affleck, έχει βοηθήσει στην ανατροφή των παιδιών τους

Το μνημόσυνο τελέστηκε στη Χριστιανική Εκκλησία των Ηνωμένων Μεθοδιστών (Christ Church United Methodist) στο Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνια το περασμένο Σάββατο και μεταδόθηκε Live από τη σελίδα της εκκλησίας στο Facebook, από όπου και το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όμως, όπως έγινε γνωστό, η πρώτη εμφάνιση του Fin με το κοντοκουρεμένο μαλλί έρχεται ήδη από τον Φεβρουάριο.

serafina.jpg

Η Jennifer Garner είχε αποχαιρετήσει δημόσια τον πατέρα της με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση, φόρο τιμής στον William που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

«Είναι τόσα πολλά που μπορώ να πω για τον μπαμπά μου - οι αδελφές μου κι εγώ δεν σταματά με να λέμε πόσο υπέροχος ήταν - όμως σήμερα μοιράζομαι αυτές τις αναμνήσεις μαζί με την εκτίμηση για το πόσο ευγενικός και υπέροχος άντρας, πατέρας και παππούς ήταν όπως επίσης και για την τρυφερή παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του», έγραφε μεταξύ άλλων η ηθοποιός με συγκίνηση.

{https://www.instagram.com/p/C5O28MhS6pg/?img_index=1}

Για την ιστορία, θυμίζουμε πως η Jennifer Garner και ο Ben Affleck γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Περλ Χάρμπορ το 2001 και στη συνέχεια γύρισαν μαζί δύο ταινίες: Daredevil (2003) [από όπου και η φωτογραφία στην αρχή του θέματος] και Elektra (2005). Παντρεύτηκαν το 2005 και χώρισαν το 2018.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.04.2024 - 16:21