Η Jennifer Garner «έχασε» τον πατέρα της - Η τρυφερή ανάρτηση που συγκινεί

02.04.2024
Η Jennifer Garner «έχασε» τον πατέρα της - Η τρυφερή ανάρτηση που συγκινεί
Δύσκολες ώρες για την Jennifer Garner καθώς το περασμένο Σάββατο πέθανε ο αγαπημένος της πατέρας.

Μία γλυκύτατη ανάρτηση αφιέρωσε η δημοφιλής ηθοποιός στον πατέρα της, William John Garner, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών και σε αυτή διαβάζουμε τρυφερά λόγια αγάπης μαζί με ανάλογες φωτογραφίες της 5μελούς οικογένειάς τους.

«Ο μπαμπάς μου έφυγε ειρηνικά το Σάββατο το απόγευμα. Ήμασταν μαζί του και τραγουδούσαμε το Amazing Grace καθώς μας άφηνε», γράφει η Jennifer Garner κάνοντας και μια απρόσμενη πλακίτσα. «Αν τον συνοδεύσαμε την ώρα της εξόδου ή αν τον διώξαμε τρομάζοντάς τον παραμένει ως ερώτημα», γράφει με σαφή αίσθηση χιούμορ συμπληρώνοντας πως παρά το ότι δεν υπάρχει κάποια τραγωδία όταν ένας 85χρονος που έζησε μια υγιή, υπέροχη ζωή πεθαίνει, «ξέρω πως η θλίψη είναι αναπόφευκτη και περιμένεη σε απρόσμενες γωνιές».


56_14.jpg
«Η σημερινή μέρα έχει να κάνει με την ευγνωμοσύνη», γράφει η ηθοποιός και συνεχίζει. «Είμαστε ευγνώμονες για την ευγενική συμπεριφορά και την ήρεμη δύναμη του μπαμπά. Για τον τρόπο με τον οποίο μας πείραζε με αυτό το απροσδιόριστο χαμόγελο και για τον τρόπο με τον οποίο έβρισκε έναν ρόλο για τα πάντα και για το ότι ήταν ένας κοριτσομπαμπάς με μεγάλη υπομονή [σ.σ. 3 κόρες είχε ο εκλιπών]. Είμαστε ευγνώμονες για την εργασιακή ηθική του, την ηγετική του ικανότητα και την πίστη».

Jennifer Garner - Jennifer Lopez: Εκτός από το όνομα, μοιράζονται και ένα... ζακετάκι η πρώην και η νυν κυρίες Ben Affleck


Preview

Στη συνέχεια η ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το ιατρικό προσωπικό των Charleston Area Medical Center και City of Hope όπου φρόντισαν τον πατέρα της «επεκτείνοντας» επί της ουσίας τη ζωή του αλλά «πάνω από όλα στην επί 59 χρόνια σύζυγό του, τη μαμά μας».

Preview

«Είναι τόσα πολλά που μπορώ να πω για τον μπαμπά μου - οι αδελφές μου κι εγώ δεν σταματά με να λέμε πόσο υπέροχος ήταν - όμως σήμερα μοιράζομαι αυτές τις αναμνήσεις μαζί με την εκτίμηση για το πόσο ευγενικός και υπέροχος άντρας, πατέρας και παππούς ήταν όπως επίσης και για την τρυφερή παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του», ολοκληρώνει τα όσα γράφει η Jennifer Garner και, πράγματι, οι εικόνες που μοιράζεται ξεχελίζουν από ευτυχία.

Jennifer Garner: Πώς ο γάμος του πρώην της, Ben Affleck, έχει βοηθήσει στην ανατροφή των παιδιών τους

0_17.jpg

{https://www.instagram.com/p/C5O28MhS6pg/?img_index=1}

Η ανάρτηση της Jennifer συγκέντρωσε πάρα πολλές αντιδράσεις αγάπης και συμπαράστασης και μεταξύ των αμέτρητων μηνυμάτων ξεχωρίζουμε αυτά των φίλων της Reese Witherspoon, Sharon Stone, Michelle Pfeiffer, Cindy Crawford, Lilly Collins, Cristy Turlington.

2_26.png

3_19.png

Τελευταία τροποποίηση στις 02.04.2024 - 16:04