Νίκη Λυμπεράκη: Αυτοί είναι οι δύο όροι που έθεσε ο Νίκος Καρβέλας για τη συνέντευξη

02.04.2024
Νίκη Λυμπεράκη: Αυτοί είναι οι δύο όροι που έθεσε ο Νίκος Καρβέλας για τη συνέντευξη
Στον απόηχο της εκρηκτικής συνέντευξης που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη έρχεται μία αποκάλυψη από το Happy Day.

Talk of the town ήταν σήμερα η τηλεοπτική εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα καθώς αφενός ο γνωστός συνθέτης είχε να δώσει συνέντευξη πάνω από 20 χρόνια, αφετέρου το ανατρεπτικό του χαρακτήρα του πάντα προμηνύει κάτι εκρηκτικό.

Το θέμα σχολιάστηκε σε όλες τις εκπομπές και στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε τους όρους που έβαλε ο συνθέτης στη δημοσιογράφο του Mega προκειμένου να δεχτεί να εμφανιστεί στην εκπομπή της.

Ο πρώτος όρος που θέτει ο συνθέτης είναι το ζωντανό της συνέντευξης και η δημοσιογράφος του γνωρίζει γιατί είχε ενδιαφερθεί και η ίδια και ο δεύτερος να έχει διαβάσει το βιβλίο του.

Θυμίζουμε πως η αφορμή για την εμφάνιση αυτή ήταν η κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο Νοοσοφία.

ΝΟΟΣΟΦΙΑ - Καρβέλας, Νίκος | Evripidis.gr

«Να σας πω τον όρο που θέτει. Ο όρος πέρα από το live, είναι αυτός που θα του πάρει τη συνέντευξη –το ρώτησα γιατί ήθελα να του πάρω και εγώ συνέντευξη, τώρα δεν θα το κάνω- είναι να έχεις διαβάσει το βιβλίο του. Είναι πάρα πολύ καλό», είπε συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.04.2024 - 17:15