Paris Hilton: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μοιράζεται φωτογραφίες της κόρης της

03.04.2024
Η Paris με τον 15 μηνών Phoenix το Πάσχα
Η Paris με τον 15 μηνών Phoenix το Πάσχα
Ο πρωτότοκος της Paris Hilton και του συζύγου της, Carter Reum, έχει μία μικρή αδελφούλα, όμως δεν τη βλέπουμε ποτέ στα social media. Ιδού γιατί.

Το διάσημο ζευγάρι έχει δύο παιδιά που γεννήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα μέσω παρένθετης μητέρας, τον 15 μηνών Phoenix και τη μόλις 4 μηνών London, την οποία παρουσίασε επίσημα τον Δεκέμβριο.

Ενώ όμως βλέπουμε συνέχεια στα social media της κοσμικής κληρονόμου τον γιο της, δεν έχουμε δει καθόλου τη μικρή αδελφή του.

Την απάντηση στην ερώτηση «γιατί συμβαίνει αυτό» έδωσε ο πατέρας των παιδιών όταν του την έθεσε θαυμαστής κάτω από δική του ανάρτηση. «Δεν είμαι έτοιμος να τη μοιραστώ με τον κόσμο», είπε ο Carter γεγονός που ταυτίζεται με σχόλιο άλλου θαυμαστή κάτω από ανάρτηση της Hilton μερικές μέρες νωρίτερα. «Ανυπομονώ μέχρι να νιώσεις αρκετά ασφαλής για να μας δείξεις την αδερφή του», είχε γράψει ο θαυμαστής και η Paris του απα΄ντησε «Σε αγαπώ, σύντομα».

Paris Hilton: Τα σκληρά σχόλια για το κεφάλι του γιου της και η απάντησή της

Η επιθυμία της Paris να κρατήσει ιδιωτική την οικογένειά της δεν είναι κάτι καινούργιο (τον τελευταίο καιρό, έστω). Μάλιστα, η 43χρονη ήταν ειλικρινής στο ότι ήθελε η προσωπική της ζωή να παραμείνει κάπως κρυφή.

{https://www.instagram.com/p/C5NROsvuiGQ/}

«Έχω δώσει όλη μου τη ζωή σε όλους για τόσο καιρό», είπε η Paris καλωσορίζοντας τον γιο της στη δεύτερη σεζόν της εκπομπής της, το Paris in Love και εξηγώντας γιατί δεν ήξερε κανείς ότι τον περίμεναν -ούτε καν η μητέρα της.

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να το κρατήσω μυστικό... Είναι η πρώτη φορά που κάτι είναι μόνο δικό μου».

Paris Hilton: Ο απίστευτος όρος που είχε θέσει στην παρένθετη μητέρα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης του γιου της

Ένα πράγμα που δεν κράτησε μυστικό βέβαια ήταν πως δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη που η London προστέθηκε στην οικογένειά της.

«Είναι απλώς ένας μικρός άγγελος και η ζωή μου είναι τόσο ολοκληρωμένη με το αγοράκι και το κοριτσάκι μου», είχε δηλώσει στο TODAY τον Νοέμβριο μετά τη γέννηση της μικρής, συμπληρώνοντας «Πετάμε στα σύννεφα».

Τελευταία τροποποίηση στις 03.04.2024 - 16:51