Paris Hilton: Τα σκληρά σχόλια για το κεφάλι του γιου της και η απάντησή της

24.10.2023
Paris Hilton: Τα σκληρά σχόλια για το κεφάλι του γιου της και η απάντησή της
Έδειξε τα... νύχια της η Paris Hilton ύστερα από τη διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε σχετικά με την εμφάνιση του 8 μηνών γιου της - και πολύ καλά έκανε!

Με κάθε της κίνηση βρίσκεται στο φως των προβολέων και έχει μάθει να ζει από μικρή μέσα στον σχολιασμό και την κριτική. Σε ότι αφορά, όμως, τον γιο της, «κάπου ώπα» ρε παιδιά! Κάπως έτσι αντέδρασε η 42χρονη κοσμική κληρονόμος που δεν πίστευε αυτά που διάβαζε κάτω από την ανάρτηση που έκανε με αφορμή το πρώτο οικογενειακό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Η Paris Hilton και ο σύζυγός της, Carter Reum, πήραν τον 8 μηνών γιο τους, Phoenix και επισκέφτηκαν τη Νέα Υόρκη, πρώτη φορά ως οικογένεια. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, εκείνη θέλησε να μοιραστεί μερικές εικόνες από το ταξίδι αυτό.

Σε πρόσφατο ποστ, λοιπόν, η Paris μοιράστηκε 6 φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε την ίδια να κα΄θεται στον καναπέ έχοντας στην αγκαλιά της τον Phoenix, ο οποίος φαίνεται αρκετά άνετος με τον φακό, παρεμπιπτόντως.

Paris Hilton: Η τρομακτική εμπειρία της έκτρωσης και η «προγραμματισμένη» προσπάθεια να κάνει κοριτσάκι

Φαίνεται ότι οι εικόνες αυτές προκάλεσαν το ενδιαφέρον των followers, μεγάλο μερίδιο των οποίων όμως σχολίασαν με άσχημο τρόπο το μωράκι, τρολάροντας, επί της ουσίας το μέγεθος του κρανίου του.

Μέσα από ένα story λοιπόν, η Paris απάντησε σε όλους όσους άφησαν αρνητικά σχόλια για το μωρό και το έκανε με σκληρά λόγια.

«Ζώντας μια ζωή κάτω από τους προβολείς, γνωρίζω ότι τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, όμως το να στοχοποιείται το παιδί μου, ή του οποιουδήποτε, για την ακρίβεια, είναι ανεπίτρεπτο. Αυτό με πληγώνει περισσότερο από όσο μπορώ να περιγράψω με λέξεις», γράφει η Hilton παρεμβάλλοντας διάφορα emojis. «Εργάστηκα σκληρά για να δημιουργήσω ένα περιβάλλον που έχει να κάνει με την αγάπη, τον σεβασμό και την αποδοχή και περιμένω το ίδιο ως αντάλλαγμα,», συνέχισε υπογραμμίζοντας τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σχετικά με το πώς αναμένεται από εκείνη να μοιράζεται πληροφορίες για τη ζωή της με τους φανς.

{https://www.instagram.com/p/Cw0DD7LrHt4/?img_index=1}

«Αν δεν μοιραστώ φωτογραφίες με το μωρό μου ο κόσμος θα πει ότι δεν είμαι και σπουδαία μητέρα και αν ποστάρω φωτογραφίες του θα υπάρξουν σχόλια σκληρά, γεμάτα μίσος. Είμαι μία περήφανα εργαζόμενη μητέρα και το μωρό μου είναι απολύτως υγιές, αξιολάτρευτο και αγγελικό», υπογραμμίζει με πάθος η Paris Hilton και συνεχίζει βάζοντας τα πράγματα στη σωστή τους θέση:

«Κάθε μέρα μαζί του είναι μια υπενθύμιση του τι έχει πραγματικά σημασία. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που θα στόχευαν εναντίον μιας τέτοιας αθωότητας. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με περισσότερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση».

Paris Hilton: Ο απίστευτος όρος που είχε θέσει στην παρένθετη μητέρα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης του γιου της

4.png

Τελευταία τροποποίηση στις 24.10.2023 - 17:08