Paris Hilton: Ο απίστευτος όρος που είχε θέσει στην παρένθετη μητέρα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης του γιου της

Paris Hilton: Ο απίστευτος όρος που είχε θέσει στην παρένθετη μητέρα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης του γιου της
Η Paris Hilton καλωσόρισε πριν από 2 μήνες τον γιο της Pheonix μέσω παρένθετης μητέρας. Ωστόσο η διαδικασία της παρένθετης μητρότητας έκρυβε μια «υποχρέωση» που ομολογουμένως δεν είχαμε ξανακούσει.

Η celebrity αποκάλυψε στο Rolling Stone ότι ήθελε να αποκτήσει μια πιο στενή σχέση με το παιδί της πριν ακόμη γεννηθεί οπότε ενθάρρυνε την παρένθετη μητέρα να παρακολουθεί στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, επεισόδια του ριάλιτι «The Simple Life» όπου πρωταγωνιστούσε η Hilton. Ο λόγος. Όπως είπε, ήθελε «το έμβρυο να συνηθίσει τον ήχο της φωνής της μητέρας του».

{https://www.instagram.com/p/CpxJNGxumT6/}

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Εγκυμοσύνης, τα αγέννητα μωρά μπορούν να ακούσουν ήχους έξω από το σώμα γύρω στην 27η με 29η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Μπορεί ακόμη και να αναγνωρίζουν ορισμένους ήχους και φωνές με επανάληψη. Οπότε η ακραία ιδέα της Hilton να υποχρεώνει την παρένθετη να παρακολουθεί την εκπομπή της, έχει μια επιστημονική βάση.

Paris Hilton: Η τρομακτική εμπειρία της έκτρωσης και η «προγραμματισμένη» προσπάθεια να κάνει κοριτσάκι

Να το κάνουμε όμως λίγο εικόνα. Η παρένθετη μητέρα ήταν έγκυος στο μυστικό μωρό της Paris Hilton και του συζύγου της Carter Reum, ένα μωρό τόσο μυστικό που ούτε οι παππούδες του γνώριζαν γι' αυτό. Και έπρεπε να ακολουθεί μια λίστα κανόνων. Για παράδειγμα να μην πει σε κανέναν ποιανού ήταν το μωρό και να παρακολουθεί και ένα ριάλιτι που προβλήθηκε πριν από χρόνια για να ακούει το έμβρυο τη φωνή της μαμάς. Και επιπλέον να προσέχει η παρένθετη μητέρα να μην ακούει το μωρό στην κοιλιά, τη φωνή της Nicole Richie, που συμπρωταγωνιστούσε στο ριάλιτι και μπερδευτεί για το ποια είναι η μαμά του.

Και μάλιστα φαίνεται να λειτούργησε, καθώς η Hilton αποκάλυψε στο The Tonight Show With Jimmy Fallon ότι το «αγαπημένο νανούρισμα» του γιου της είναι το τραγούδι της, «Stars Are Blind».

Paris Hilton: Το πιο τρελό δώρο για τον γιο της ήρθε από τις Kardashians και είναι το αγαπημένο της

{https://www.instagram.com/p/Cn0oCHOOI4T/}

Η Hilton δήλωσε ότι όταν μετά τη γέννηση του μωρού τους, το πήγαν σπίτι σκέφτηκε: «Ω, Θεέ μου, είμαι μαμά. Η ζωή μου ήταν τόσο δημόσια, όλη μου η ζωή έχει δεχθεί εισβολή. Ένιωθα ότι, για το μωρό μου, ήθελα απλώς να έρθει στον κόσμο και απλώς να είναι εδώ και να μην έχει όλα αυτά τα περίεργα…» Είναι και αυτά τα... περίεργα.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.03.2023 - 10:51