Michelle Yeoh: Γιατί η νικήτρια του Όσκαρ είναι αρραβωνιασμένη 18 χρόνια και δεν έχει παντρευτεί ακόμη

Michelle Yeoh: Γιατί η νικήτρια του Όσκαρ είναι αρραβωνιασμένη 18 χρόνια και δεν έχει παντρευτεί ακόμη
Για τη Michelle Yeoh μάλλον δεν γνωρίζεις πολλά και ήταν δύσκολο άλλωστε αφού χρειάστηκαν πάνω από τριάντα χρόνια για να γίνει μία από τις πιο γνωστές Ασιάτισσες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, κερδίζοντας το Όσκαρ αλλά και τη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στο Everything Everywhere All at Once. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να σου αποκαλύψουμε πράγματα που δεν ήξερες για τη ζωή της.

Η Michelle Yeoh γνώρισε τον αγαπημένο της Jean Todt, με καταγωγή από τη Γαλλία, σε ένα τουρνουά στη Σαγκάη το 2004. Ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον και αρραβωνιάστηκαν το 2005. Η Yeoh λέει ότι λατρεύει τα μπλε του μάτια και την «κρυφή αίσθηση του χιούμορ» του. Παρά το γεγονός ότι η νέα της αγάπη ήταν στέλεχος αγώνων αυτοκινήτου, η ίδια δεν μπορούσε καν να οδηγήσει. «Είμαι απελπισμένη», είχε πει η ηθοποιός. «Πήρα τη δική μου άδεια οδήγησης και την έβαλα στο χρηματοκιβώτιο». Ακόμα κι έτσι, θαυμάζει πραγματικά την καριέρα και τον τρόπο ζωής του Τοdt.

{https://www.instagram.com/p/B1b0z6Jnyz-/?hl=en}

Παρά το γεγονός ότι είναι αρραβωνιασμένοι 18 χρόνια, δεν έχουν κάνει το μεγάλο βήμα του γάμου. Η Yeoh είπε ότι όλο αυτό το διάστημα ήταν αρκετά απασχολημένοι λόγω των υποχρεώσεων τους και κυριολεκτικά δεν είχαν χρόνο να σχεδιάσουν την τελετή τον ονείρων τους.

Όσκαρ 2023: Η λίστα με τους μεγάλους νικητές της βραδιάς - Ποια ταινία σάρωσε και ποια δεν πήρε ούτε ένα βραβείο

Υπήρχε η σκέψη να παντρευτούν μέσα στο 2022, αλλά έπρεπε να το αναβάλλουν και από τότε δεν έχουν ορίσει ακόμη καμία ημερομηνία για τον γάμο τους. «Μετράει τον αριθμό των ημερών παρά τον αριθμό των χρόνων που είμαστε μαζί», είπε η Yeoh για τον αρραβωνιαστικό της, αποκαλύπτοντας αστειευόμενη ότι τον έχει ρωτήσει «Ποιο είναι το δώρο για τις 6.725 μέρες;».

{https://www.instagram.com/p/CcvF37XrtHA/}

Ο Τodt έχει έναν γιο από προηγούμενο γάμο. Ο Nicolas Todt γεννήθηκε το 1977 και αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι τρεις τους τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους και μάλιστα η Yeoh δημοσιεύει πολλές κοινές φωτογραφίες τους με λεζάντες όπως «Με τα Τοdt αγόρια μου» και άλλα παρόμοια. Φαίνεται πάντως ότι η Υeoh είναι περήφανη για τον γιο του συντρόφου της.

{https://www.instagram.com/p/CJWT5IYniMp/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7c551ee1-a768-45ae-90e6-70323f29b28b}

Η Yeoh είχε επίσης παντρευτεί μια φορά στο παρελθόν. Η 60χρονη ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία του Χονγκ Κονγκ Dickson Poon από το 1988 έως το 1992. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν απέκτησε δικά του παιδιά.

Ουσιαστικά ο Poon ήταν αυτός που έβαλε την Yeoh στον χώρο της ψυχαγωγίας. Πρώτα, τη βοήθησε να εμφανιστεί σε μια τηλεοπτική διαφήμιση το 1984 (ήταν μόλις 21 ετών τότε!). Αργότερα, έπαιξε σε πολλές ταινίες αλλά όσο το ζευγάρι ήταν παντρεμένο η Yeoh έβαλε σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της.

Όσκαρ 2023: Τα 3 πιο εντυπωσιακά trends που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ

Πάντως απ’ ότι φαίνεται, ο γάμος δεν είναι το παν στη ζωή του ζευγαριού. Είναι και οι δύο ώριμοι με απίστευτα επιτυχημένες καριέρες και για αυτό επιλέγουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους και να μην χάνουν χρόνο σε «επισημότητες».