Όσκαρ 2023: Τα 3 πιο εντυπωσιακά trends που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ

14.03.2023
Η Hale Bailey έλαμψε με Dolce & Gabbana
Η Hale Bailey έλαμψε με Dolce & Gabbana (Photo by Getty Images )
Στον απόηχο της 95ης τελετής απονομής των φετινών βραβείων Όσκαρ μένουμε ακόμη λίγο στις εμφανίσεις των αγαπημένων σταρ που έδωσαν και τις τάσεις του φετινού καλοκαριού σε όλο τους το μεγαλείο.

Έχουμε ήδη τη λίστα με τους νικητές της φετινής διοργάνωσης τόσο στη σκηνή, όσο και στο κόκκινο χαλί, όμως στο δεύτερο θα μείνουμε λίγο ακόμη ξεχωρίζοντας μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις που είδαμε και να αντλήσουμε έμπνευση για τις επόμενες αγορές μας, ως προς τα χρώματα, τις υφές και τις λεπτομέρεις που μπορεί να απογειώσουν ακόμη και ένα απλό look. Η πρόταση είναι πως την τάση και όχι ως προς τα ρούχα αυτά καθαυτά!

Άνοιξη με παστέλ

Μία από τις τάσεις που ξεχωρίσαμε ήταν αυτή του παστέλ που πα΄ντα επανέρχεται τέτοιες εποχές. "Πρέσβειρες" της πρότασης η Hong Chau, συμπρωταγωνίστρια του Brendan Fraser στην ταινία “The Whale”, που φόρεσε μια εντυπωσική custom petal-pink Prada τουαλέτα, η Kerry Condon απο΄ την ταινία “The Banshees of Inisherin” με παστέλ κίτρινη Versace δημιουργία, η Stephanie Hsu του “Everything Everywhere All at Once” που θριάμβευσε στα βραβεία με παστέλ ροζ Valentino και η Halle Bailey, η πρωταγωνίστρια της πολυαναμενόμενης νέας εκδοχής της "Μικρής Γοργόνας" με εντυπωσιακή aquamarine Dolce & Gabbana τουαλέτα.

hong-chau-oscars-2023_1_1.jpg

(Photo by Mike Coppola/Getty Images)

gettyimages-1248101175.jpg

(Photo: Kerry Condon/Getty Images)

stephanie-hsu.jpg

(Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

halle-bailey.jpg

(Photo: Getty Images)

Disco Ball Trend

Θέλοντας να περιγράψει το ύφος της περίτεχνης και άκρως εντυπωσιακής ολοκέντητης τουαλέτας δια χειρός Zuhair Murad που επέλεξε για τη μεγάλη βραδιά, η Eva Longoria χαρακτήρισε η ίδια το look tης ως... ντισκομπάλα, εξ ου και η ομαδοποίηση με εκείνη "αρχηγό".

eva-longoria-oscars.jpg

(Photo: Getty Images)

Παρόμοιο μεταλλικό, ή γεωμετρικό look είδαμε και στη Sigourney Weaver, πρωταγωνίστρια του “Avatar: The Way of Water” που επέλεξε μια χρυσή μακρυμάνικη Givenchy τουαλέτα που παρέπεμπε σε λέπια ψαριού καθώς και στη βραβευμένη με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία "West Side Story" Ariana DeBose με το εντυπωσιακό λευκό Atelier Versace φόρεμα με το αβυσαλλέο ντεκολτέ που έκλεψε τις εντυπω΄σεις. Για την ιστορία, εμείς δεν είμαστε φαν του trend άλλα... περί ορέξεως, ξέρετε τι λένε (και έχουν και δίκιο!

gettyimages-1473071657.jpg

(Photo by Kayla Oaddams/WireImage )

arriana-de-bose-oscars.jpg

(Photo by Arturo Holmes/Getty Images )

Κεντημένα λουλούδια παντού

Η Nicole Kidman διέλεξε ένα μαύρο a black Armani Prive φόρεμα με πούλιες και ένα μανίκι το οποίο ήταν "στολισμένο" με κεντημένα λουλούδια σε διάφορα σημεία, όπως ήταν και το λευκό, προκλητικό φόρεμα της Halle Berry. H Winnie Harlow είχε επίσης κεντημένο λουλούδι στην κίτρινη Armani τουαλέτα της και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο είδαμε στο πέτο του Gucci κουστουμιού που φόρεσε ο υποψήφιος για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου Paul Mescal, ο οποίος ήρθε στην τελετή με τη μητέρα του.

halle-berry-nicole-kidman-oscars-2023.jpg

(Photo by Emma McIntyre/Getty Images)

winnie-harlow-oscars-2023.jpg

(Photo by Emma McIntyre/Getty Images)
paul-mescal-oscars-2023.jpg
(Photo by Emma McIntyre/Getty Images)

Τελευταία τροποποίηση στις 14.03.2023 - 10:35