Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού: Οι 2 γνωστές ηθοποιοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις super τολμηρές εμφανίσεις τους

Florence Pugh, Priyanka Chopra και Nick Jonas
Florence Pugh, Priyanka Chopra και Nick Jonas (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Έχουμε έναν ακόμα λόγο να θαυμάζουμε τις ηθοποιούς και αυτός δεν είναι άλλος από τις τολμηρές εμφανίσεις που κάνουν στις μεγάλες γιορτές της μόδας, όπως στην πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Είδαμε την Olivia Wilde με φόρεμα με κουκούλα για τον Saint Laurent, την Zendaya με ένα κοστούμι tiger print να κάθεται στην πρώτη σειρά για την Louis Vuitton και τη Florence Pugh με μια διάφανη τολμηρή φούστα του οίκου Valentino, που αναδείκνυε το στρινγκ της.

Η ηθοποιός του «Don't Worry Darling», Florence Pugh υποστηρίζει τα πάντα, από peplum έως cut-out silhouettes ενώ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που παραβρέθηκε για τη παρουσίαση της συλλογής του οίκου Valentino για το φθινόπωρο του 2023, η σταρ έστρεψε την προσοχή της ξανά στο sheer trend. Tι φόρεσε; Μια ημιδιαφανή μακριά φούστα κεντημένη με παγιέτες και ασημένια λουλούδια που από μέσα φαινόταν το στρινγκ της ενώ από πάνω επέλεξε ένα κοντό γκρι sweater. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μια ασημένια baguette τσάντα με στρας και ένα ζευγάρι μεταλικές γόβες ενώ στα μαλλιά της έκανε ένα twisted updo χτένισμα.

{https://www.instagram.com/reel/CpbOcRQKjRn/}

Στο Παρίσι επίσης πραγματοποιήθηκε και το fashion show του οίκου Miu Miu για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 με ένα μοντέλο έκπληξη. Ποιο ήταν αυτό; Η ηθοποιός Emma Corrin (γνωστή από τον ρόλο της ως Diana στο «The Crown»).

Η Corrin που εντυπωσίασε, αυτή τη φορά και στον ρόλο του μοντέλου, φορούσε ένα soft καμιλό ζιβάγκο, ένα εσώρουχο με χρυσές παγιέτες και παλ πορτοκαλί peep toe γόβες. Στο χέρι της κρατούσε μια εντυπωσιακή μαύρη clutch τσάντα.

{https://www.instagram.com/p/CpfudcQOW8j/}

«Κυριολεκτικά μόνο αυτό. Σ 'αγαπώ @miumiu, σε ευχαριστώ», έγραψε η Corrin στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία με τη σχεδιάστρια από το σόου.

{https://www.instagram.com/p/CpfnKrTIscs/}

Η 27χρονη ηθοποιός που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Lady Chatterley's Lover» και «My Policeman» είναι γνωστή για τις τολμηρές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.