The Crown Αποκάλυψη: Κι όμως, η Emma Corrin παραβρέθηκε στον γάμο του William και της Kate το 2011 [video]

30.06.2021
The Crown Αποκάλυψη: Κι όμως, η Emma Corrin παραβρέθηκε στον γάμο του William και της Kate το 2011 [video]
Μα τι παιχνίδια παίζει η ζωή! Όταν ήταν 15 ετών, η ηθοποιός που πέρσι ενσάρκωσε την πριγκίπισσα Diana στην επιτυχημένη σειρά του Netflix παρακολούθησε από κοντά τον γάμο του γιου εκείνης. Αυτό κι αν είναι σύμπτωση!

Την Emma Corrin τη γνωρίσαμε ευρέως ως τηλεοπτική πριγκίπισσα Diana στον τρίτο και τέταρτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix "The Crown", σε μια ερμηνεία που της χάρισε μέχρι και Χρυσή Σφαίρα.

Φαίνεται, όμως, πως η σχέση της νεαρής ηθοποιού με το Παλάτι είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια νωρίτερα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η 25χρονη, σήμερα, ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, υπήρξε ανέκαθεν φαν της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και όταν το 2011 επρόκειτο να παντρευτεί ο πρίγκιπας William την αγαπημένη του, Kate Middleton, η απόφαση να παραβρεθεί στον γάμο ήταν... μονόδρομος!

"Θυμάμαι πριν από 10 χρόνια, ήμουν 15 και μαζί με τη φίλη μου την Katherine παρασυρθήκαμε από τον γαμήλιο πυρετό. Νομίζω επειδή ήμασταν και οι δυο single και βαριομασταν πολύ. Έτσι, αποφασίσαμε να πάμε", περιέγραψε η Emma στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Jimmy Kimmel Live!

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, τότε, είχε μάθει τα πάντα για το ειδύλλιο του δεύτερη στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο με την "κοινή θνητή" αγαπημένη του και ήταν ενθουσιασμένη. "Η φίλη μου η Katherine κρατούσε έναν τεράστιο φουσκωτό νάρκισσο και όταν παρακολουθούσαμε μαζί το βίντεο από τον γάμο, μπορεί να μην εντοπίσαμε τους εαυτούς μας, αλλά τον γιγάντιο φουσκωτό νάρκισο τον εντοπίσαμε», είπε, γελώντας η Emma.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα: