Lindsay Lohan: Περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο

Lindsay Lohan: Περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο
Μετά τον πολύ διακριτικό γάμο της με τον Bader Shammas το περασμένο καλοκαίρι, η Lindsay Lohan περιμένει το πρώτο της παιδί και μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα της στο Instagram με μια φωτογραφία μιας λευκής ολόσωμης φορμούλας που γράφει «προσεχώς…» και τη λεζάντα «Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι!»

Ένας εκπρόσωπος της Lohan's είπε στο Page Six, «Νιώθει υπέροχα και είναι ενθουσιασμένη» ενώ τα ίδια συναισθήματα μοιράζονται οι φίλοι της ηθοποιού που σχολίασαν την ανάρτηση. Η Kathy Hilton, μαμά της Paris η οποία καλωσόρισε τον γιο της τον Ιανουάριο, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα!».

{https://www.instagram.com/p/Cpxs02Qhs_S/}

Η Lohan περιμένει το πρώτο της μωρό με τον σύζυγό της Bader Shammas, τον οποίο παντρεύτηκε χωρίς τυμπανοκρουσίες το καλοκαίρι του 2022. Η Lohan αποκάλυψε τον γάμο τους με μια ανάρτηση στο Instagram τον Ιούλιο του 2022 γράφοντας στη λεζάντα, «Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Με βρήκες και ήξερες ότι ήθελα να βρω την ευτυχία και τη χάρη, όλα ταυτόχρονα. Είμαι ενθουσιασμένη που είσαι ο σύζυγός μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει έτσι κάθε μέρα».

{https://www.instagram.com/p/CfgQxA7Kow1/}

Το ζευγάρι, που είχε αρραβωνιαστεί τον Νοέμβριο του 2021, περιμένει ένα ακόμα ευτυχέ γεγονός που θα συμπληρώσει την ευτυχία του.