Lindsay Lohan: Ο μυστικός γάμος της και η αποκάλυψη μέσω Instagram

04.07.2022
Lindsay Lohan: Ο μυστικός γάμος της και η αποκάλυψη μέσω Instagram
Η Lindsay Lohan εξέπληξε τους θαυμαστές της αποκαλύπτοντας με μια ανάρτηση στο Instagram, ότι παντρεύτηκε με τον αρραβωνιαστικό της, Bader Shammas, λίγο πριν από τα 36α γενέθλιά της στις 2 Ιουλίου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Dubai και είχε σχέση για τουλάχιστον ένα χρόνο πριν αρραβωνιαστεί τον Νοέμβριο του 2021. Πραγματικά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τον γάμο τους καθώς το ζευγάρι απολαμβάνει την ιδιωτικότητα, αλλά η Lohan τον αποκάλεσε «σύζυγό της» στο Instagram και στο People αργότερα επιβεβαίωσαν ότι είναι όντως παντρεμένοι.

Η Lohan δημοσίευσε μια selfie με τους νεόνυμφους να λάμπουν από χαρά και με το χέρι του Shammas γύρω από το λαιμό της, ενώ στο χέρι της φαινόταν το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι της από τον οίκο Harry Winston. «Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Με βρήκες και ήξερες ότι ήθελα να βρω την ευτυχία και τη χάρη, την ίδια στιγμή. Είμαι συγκλονισμένη που είσαι ο άντρας μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει έτσι καθημερινά», έγραψε η Lohan.

Η σταρ τoυ Mean Girls είχε προηγουμένως ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον Shammas στο Instagram, στις 28 Νοεμβρίου του 2021, με τη λεζάντα «Η αγάπη μου. Η ζωή μου. Η οικογένειά μου. Το μέλλον μου». Οι δυο τους ζουν μαζί στο Dubai όπου ο Shammas είναι αντιπρόεδρος στην εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Credit Suisse, σύμφωνα με το Page Six.

Η Lohan είχε αρραβωνιαστεί για λίγο με τον Egor Tarabasov το 2016, πριν καταλήξει σε έναν δημόσιο και δύσκολο χωρισμό. Τώρα φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη στη σχέση της με τον Shammas και σύμφωνα με το Us Weekly, μια πηγή είπε ότι «όλοι αγαπούν (τον Bader). Είναι τόσο σπουδαίος τύπος».

Η Lohan θα επιστρέψει επίσης στην υποκριτική στο νέο εορταστικό rom-com του Netflix, Falling For Christmas, με συμπρωταγωνίστρια την Chord Overstreet, όπου θα υποδυθεί μια πρόσφατα αρραβωνιασμένη κληρονόμο ξενοδοχείου που παθαίνει αμνησία μετά από ένα ατύχημα στο σκι. Στο Netflix προφανώς τους άρεσε τόσο πολύ η υποκριτική της που της πρότειναν και υπέγραψε για δύο ακόμη ταινίες, οπότε θα δεις πολύ περισσότερες ταινίες από τη Lohan.