Θέλεις κι εσύ έναν Αντώνη σαν αυτόν της Μαρίνας στο Σασμό; Ο Δημήτρης Ήμελλος αποκαλύπτει τη μοναδική συνθήκη για να συμβεί αυτό

04.07.2022
Θέλεις κι εσύ έναν Αντώνη σαν αυτόν της Μαρίνας στο Σασμό; Ο Δημήτρης Ήμελλος αποκαλύπτει τη μοναδική συνθήκη για να συμβεί αυτό
Ο Δημήτρης Ήμελλος μας έδωσε φέτος έναν από τους πιο αγαπημένους ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης ενώ μαζί με τη Μαρία Πρωτόπαππα ένα από τα πιο αγαπημένα (και ταιριαστά) ζευγάρια όλων των εποχών. Ζηλευτή η σχέση τους επί της μικρής οθόνης, όμως όχι τυχαία. Ιδού η εξήγηση που δίνει ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, σχετικά.

Με το τέλος της φετινής, πρώτης και ιδιαίτερα επιτυχημένης πρώτης σεζόν να φτάνει την ερχόμενη εβδομάδα για τη σειρά του Alpha, Σασμός, ο Δημήτης Ήμελλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται" και τη Ναταλία Αργυράκη.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τα περίεργα της πανδημίας και ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι παρότι ήταν πολύ διστακτικός για τη συμμετοχή του σε κάτι τηλεοπτικό, τελικά πήγε πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενε. Είχε αρνηθεί πολλές προτάσεις για τηλεοπτικές εμφανίσεις καθώς προτίμησε να παραμείνει στο θέατρο όπου είχε ξεκινήσει και βραβευτεί.

Μίλησε για τη δέσμευση και τη μεγαλύτερη, που είναι αυτή του να γίνει πατέρας αλλά και τον Οδυσσέα, το νέο του ρόλο -θεατρικό αυτή τη φορά- που έρχεται μετά τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη του Σασμού.

Και σε αυτό το σημείο, ο συμπαθής ηθοποιός αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη -και ουσιαστική- δύναμη που έχει το ζευγάρι που έχουν φτιάξει με τη Μαρία Πρωτόπαππα, τη Μαρίνα του του Αντώνη, στη σειρά.

Δημήτρης Ήμελλος: "Όταν παίζω με τη Μαρία Πρωτόπαππα δεν κάνω τίποτα άλλο από το να τη χαζεύω"

«Για να υπάρξει Αντώνης, πρέπει να υπάρξει Μαρίνα. Και για να υπάρξει Μαρίνα πρέπει να υπάρξει Αντώνης. Δεν υπάρχει Αντώνης σκέτο, ούτε Μαρίνα σκέτο. Ακούω πολλές φορές να λένε "Αχ θέλω έναν Αντώνη" και μου έρχεται να ρωτήσω "Είσαι Μαρίνα; Μπορείς να γίνεις Μαρίνα;", γιατί αν μπορείς να γίνεις Μαρίνα τότε θα βρεις έναν Αντώνη», είπε ο Δημήτρης Ήμελλος, κι εμείς ακόμη... παραμιλάμε!

Ιδού όλη η συνέντευξη του πρωταγωνιστή στη Ναταλία Αργυράκη.