Πέθανε η Ντίνα Κώνστα - Το συγκινητικό "αντίο" της Εβελίνας Παπούλια

03.07.2022
Πέθανε η Ντίνα Κώνστα - Το συγκινητικό "αντίο" της Εβελίνας Παπούλια
Η είδηση του θανάτου της Ντίνας Κώνστα κάνει αυτές τις ώρες τον γύρο του διαδικτύου γεμίζοντας με θλίψη συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές της δημοφιλούς ηθοποιού.

Η Ντίνα Κώνστα δεν είναι πια μαζί μας. Η σπουδαία ηθοποιός που έγραψε τη δική της ιστορία στο ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση, έχοντας δημιουργήσει ανάμεσα σε άλλους και τη θρυλική περσόνα της Ντένης Μαρκορά από τους Δύο Ξένους, έφυγε από τη ζωή σήμερα (3/7/2022) σε ηλικία 83 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

"Μόλις πληροφορήθηκα το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο" ξεκίνησε την ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξηγώντα ότι "η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαια ηθοποιός, η αγωνιστρια δημοκράτισσα, η πολυτάλαντη συναδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί" Στη συνεχεια την αποχαιρέτησε πιο προσωπικά. "Ντινακι μας , που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνειες στο Θέατρο κι ανεπαναληπτες δημιουργίες κάθε ειδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ"

Πλημμύρισαν τα social media φωτογραφίες της σπουδαίας ηθοποιού, αναμνήσεις και συναισθήματα. Μεταξύ των πρώτων που θέλησαν να αποχαιρετήσουν δημόσια την Ντίνα Κώνστα ήταν και η Εβελίνα Παπούλια η οποία είπε το "αντίο" της με μεγάλη φόρτιση. Οι δυο τους συνεργάστηκαν, όπως θυμόμαστε καλά, στην τεράστια τηλεοπτική επιτυχία των Ρήγα - Αποστόλου, "Δύο Ξένοι".

"Καλό ταξίδι Ντίνα μου ! Για εμένα αυτή η φωτογραφία είσαι εσυ!! Το καθαρό βλέμμα το τσιγάρο στο χέρι το καυστικό χιούμορ την ντόμπρα προσωπικότητα! Σ αγαπώ!!! Καλό ταξίδι όμορφη…. Με έμαθες τόσα πολλά! Σε ευχαριστώ!", γράφει η Εβελίνα Παπούλια

Δολοφονία Σεργιανόπουλου: Η Ντίνα Κώνστα θυμάται και συγκλονίζει