Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Η κοινή ανάρτηση που ίσως επιβεβαιώνει τη σχέση τους

03.07.2022
Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Η κοινή ανάρτηση που ίσως επιβεβαιώνει τη σχέση τους
Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης γνωρίστηκαν στα γυρίσαματα της σειράς Γη της Ελιάς και, όπως φαίνεται, ερωτεύτηκαν μεταξύ τους. Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό και ενώ προς μέχρι τώρα δεν είχαμε επίσημη επιβεβαίωση, δεν είναι λίγοι οι φανς της σειράς που την "αναγνώρισαν" μέσα από την τελευταία ανάρτηση των δύο.

Εκείνη είναι η Μυρτάλη και εκείνος ο Αλέξης στη Γη της Ελιάς. Εκείνος παθολογικά ερωτευμένος μαζί της από την πρώτη στιγμή. Την έχει απαγάγει, έχει σκοτώσει για χάρη της... και τι δεν έχει κάνει. Εκείνη, πάλι, δεν θέλει ούτε να τον βλέπει. Ή μάλλον, αυτό ίσχυε μέχρι πρότινος. Τελευταία την είδαμε να έχει κάπως μαλακώσει στη στάση της, ενώ στο τελευταίο επεισόδιο μας άφησαν "σύξυλους" με το καυτό φιλί που αντάλλαξαν (στα καλά καθούμενα, κιόλας) μεταξύ τους.

Στο γλέντι για τον γάμο της Βασιλικής με τον Φίλιππο το στιγμιότυπο, όπου η Μυρτάλη σηκώθηκε να πάρει το κινητό που είχε αφήσει στο αυτοκίνητο και ο Αλέξης την ακολούθησε. Πλησίασε επικίνδυνα, τη ρώτησε αν έχει πιει, εκείνη απάντησε "πολύ" και οι δυο τους έσμιξαν σε ένα φιλί, που όπως παρατήρησαν και ουκ ολίγοι φίλοι τουιτεράδες, ήταν κλάσεις πιο καυτό από όποιο την έχουμε δει να ανταλλάσει με τον Στέφανο (κατά κόσμον Liam Ireland) με τον οποίο ήταν και το hot, πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς.

Οι φήμες για τη μεταξύ τους σχέση και εκτός οθόνης δεν έχουν επιβεβαιωθεί όμως οι δυο τους φρόντισαν να ρίξουν λίγο λαδάκι στη φωτιά με μια κοινή ανάρτηση που έκαναν στο Instagram.

"Η Γη της ελιάς. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την στήριξη σας! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού το "χτύπημα" που για πολλούς ήταν το instagram official του ζεύγους. Μπορεί! Αναμένουμε νεότερα.