Ο George Clooney και η Julia Roberts ξανά μαζί σε ταινία: Να κάτι που θέλουμε να δούμε

03.07.2022
Ο George Clooney και η Julia Roberts ξανά μαζί σε ταινία: Να κάτι που θέλουμε να δούμε
Στην πραγματικότητα είναι κολλητοί φίλοι και οι κινηματογραφικές τους συνυπάρξεις πάντα ενδιαφέρουσες. Αυτή θα είναι η πέμπτη συνεργασία της Julia Roberts και του George Clooney και αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία από τους fans τους αλλά και της rom-com γενικότερα.

Η ταινία λέγεται Ticket to Paradise και παρουσιάζει την Roberts και τον Clooney ως χωρισμένους συζύγους (και θανάσιμους εχθρούς) που πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο στο αεροπλάνο για το Μπαλί, όπου και οι δύο σχεδιάζουν να εμποδίσουν την κόρη τους να παντρευτεί κάποιον που μόλις γνώρισε στο παραδεισένιο νησί της Ινδονησίας.

Julia Roberts: Εμφανίστηκε από το πουθενά σε συνέντευξη που έδινε ο George Clooney - Επική στιγμή [video]

Οι δύο πρώην σύζυγοι συμφωνούν να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να συνεργαστούν για να σταματήσουν τον γάμο, καθώς δεν θέλουν η κόρη τους να κάνει το ίδιο λάθος που έκαναν εκείνοι πριν από 25 χρόνια.

«Δεν θα την αφήσω να πετάξει τη ζωή της», λέει η Roberts στο τρέιλερ. «Πρέπει να την ξεγελάσουμε για να τον παρατήσει. Όσο κι αν αυτό θα μας πονέσει και τους δύο, πρέπει να κανουμε εκεχειρία για να πετύχει αυτό».

Το τρέιλερ περιλαμβάνει πλούσια πλάνα από το Μπαλί καθώς ο Clooney και η Roberts επιδεικνύουν το χιουμοριστικό τους ταλέντο στην ταινία, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι Kaitlyn Dever και Billie Lourd. Η Dever υποδύεται την κόρη του Clooney και της Roberts στην οθόνη, την Lily, η οποία ερωτεύεται έναν ντόπιο από το Μπαλί, ενώ η Lourd υποδύεται την καλύτερή της φίλη, Wren που είναι συνάδελφος και απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Σικάγο.

Αυτή θα είναι η πέμπτη συνεργασία μεταξύ του Clooney και της Roberts, μετά το Ocean's Eleven του 2001, το Ocean's Twelve του 2004, το Confessions of a Dangerous Mind του 2002 και το Money Monster του 2016.

Ο Clooney πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην ταινία του Netflix του 2020, The Midnight Sky, στην οποία σκηνοθέτησε επίσης, ενώ σκηνοθέτησε τον Ben Affleck στην ταινία του 2021 The Tender Bar.

George Clooney - Sandra Bullock: Η ιστορία μιας δυνατής φιλίας που κρατάει 30 χρόνια

Όσο για τη Roberts, πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά Gaslit, η οποία απεικόνιζε τις άγνωστες ιστορίες του σκανδάλου Watergate, ενώ η τελευταία της ταινία ήταν το Ben is Back του 2018.

Το Ticket to Paradise θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από τη Universal στις 21 Οκτωβρίου και ιδού μια πρώτη γεύση.