Bradley Cooper: Μένει ακόμα με τη μαμά του και ο λόγος θα σε συγκινήσει

Bradley Cooper: Μένει ακόμα με τη μαμά του και ο λόγος θα σε συγκινήσει
Ξέρουμε τι θα πεις αν μάθεις ότι ένας άνδρας μένει στα 48 του ακόμα με την μαμά του. Φυσικά, ότι αυτός ο άνδρας είναι «μαμάκιας». Αυτό όμως που θα σε παραξενέψει είναι αν μάθεις ότι έχει μια τεράστια περιουσία από πίσω του, είναι πετυχημένος, διάσημος και προτιμά να ζει με τη μαμά του αντί με το κορίτσι των ονείρων του. Για ποιον όμως χτυπά η καμπάνα; Μα για τον Bradley Cooper! Ωστόσο, δεν είναι μόνο ότι βολεύεται, καθώς από πίσω κρύβεται μια οικογενειακή θλιβερή ιστορία.

Η μαμά του τον μύησε στον κόσμο της ψυχαγωγίας

Ο μπαμπάς του, Bradley Cooper, Charles Cooper, εργαζόταν ως χρηματιστής και η μαμά του, Gloria Campano, ήταν παρουσιάστρια ειδήσεων για μια θυγατρική του NBC στην Πενσυλβάνια. Η δουλειά της μαμάς του τον έκανε να ενδιαφερθεί για τη βιομηχανία του θεάματος, οπότε ενώ ήταν στο γυμνάσιο, ακολούθησε τον ίδιο δρόμο της μαμάς του και έπιασε δουλειά στην εφημερίδα Philadelphia Daily News.

Αργότερα, ο πατέρας του δημοφιλούς ηθοποιού διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα και έτσι ο ίδιος πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο σπίτι των γονιών του και επίσης να σταματήσει για λίγο την υποκριτική για να περάσει περισσότερο χρόνο με τον μπαμπά του. «Με τον πατέρα μου, ήρθαμε κοντά με έναν τρόπο που δεν πίστευα καν ότι θα συνέβαινε», έχει πει.

Ο σταρ έκανε ό,τι μπορούσε για να σώσει τη ζωή του μπαμπά του και ήθελε να του δείξει πόσο τον νοιαζόταν αλλά πέντε μήνες αργότερα, ο πατέρας του έχασε τη μάχη. Οι γονείς του είχαν μια υπέροχη σχέση για αυτό και η απώλεια του επηρέασε πολύ τη μητέρα του. Δεδομένου ότι ο Cooper με την οικογένειά του ήταν πολύ κοντά ζήτησε από τη μαμά του να πάει να μείνει μαζί του στο Λος Άντζελες.

Η Irina Shayk ποζάρει φορώντας εσώρουχα στα πόδια του πρώην της, Bradley Cooper

Η σύντροφος του Cooper τα πάει καλά και με τη μαμά του

Φήμες λένε ότι ο Bradley Cooper και η Irina Shayk χώρισαν λόγω συγκρούσεων με τη μαμά του. Ωστόσο, οι δυο γυναίκες τα πήγαιναν απίστευτα καλά — μάλιστα σχεδίαζαν να πάνε και διακοπές μαζί! Αυτή τη στιγμή, οι φήμες θέλουν τους πρώην συντρόφου΄ς να είναι και νυν και μάλιστα η σχέση τους να πάει πολύ καλά.

Ο ηθοποιός έχει μια αξιοζήλευτη σχέση με την μητέρα του. «Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Αλλά μην με παρεξηγείτε. Δεν είναι χωρίς επιπλοκές. Δεν είναι σαν να μένω σε ένα συγκρότημα και αυτή σε έναν ξενώνα. Είναι στο διπλανό δωμάτιο. Αλλά εδώ είναι το θέμα: Είναι μια cool γκόμενα. Αν δεν ήταν έτσι, δεν υπήρχε περίπτωση», έχει δηλώσει ο ηθοποιός.

Σήμερα, ο Cooper και η μητέρα του -μετά από 12 χρόνια- συγκατοικούν, επειδή εξαρτώνται ο ένας από τον άλλον. Μπορεί η Campano να πόνεσε πολύ μετά τον χαμό του συζύγου της, αλλά έχοντας κοντά τον γιο της κατάφερε να ανακάμψει και σταθεί και πάλι στα πόδια της.

{https://www.youtube.com/watch?v=zLJoQRS48KQ}

Ναι, ο Bradley Cooper υπήρξε παντρεμένος - Αναγνωρίζεις με ποια διάσημη ηθοποιό;