Ναι, ο Bradley Cooper υπήρξε παντρεμένος - Αναγνωρίζεις με ποια διάσημη ηθοποιό;

27.02.2019
Ναι, ο Bradley Cooper υπήρξε παντρεμένος - Αναγνωρίζεις με ποια διάσημη ηθοποιό;
Πρόσωπο των ημερών ο διάσημος ηθοποιός και, με την αφορμή, "ξεθάβουμε σκελετούς από την ντουλάπα του".

Ο σάλος που έχει προκληθεί από τις φήμες που θέλουν -ούτε λίγο ούτε πολύ- τη σύντροφό του Irina Shayk και τη στενή συνεργάτιδα και φίλη του, Lady Gaga, να "σφάζονται" για "πάρτη" του έχει φέρει τον Bradley Cooper σε μια θέση που πολλοί άντρες θα ζήλευαν -εκτός ίσως από το κομμάτι που δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τη μητέρα του!

Στο γενικότερο πλάνο, ακούστηκε και το όνομα της πρώην συζύγου του διάσημου ηθοποιού, η οποία σχολίασε ένα σχόλιο που έκανε ο David Spade για την πιθανή σχέση του Cooper και της Gaga και βρέθηκε -φυσικά- στο μάτι του κυκλώνα.

Αρχικά, για όσους δεν το γνώριζαν, ναι. Ο Bradley Cooper υπήρξε παντρεμένος. Για πέντε ολόκληρους (!) μήνες!

Κυρία Bradley Cooper υπήρξε για ούτε το μισό 2007 η Jennifer Esposito, ηθοποιός επίσης στο επάγγελμα. Και αν σου θυμίζει κάτι να σε βοηθήσουμε με την παρακάτω φωτογραφία. Ναι... Είναι η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην 14η σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς NCIS του CBS.

Όσο για την ανάμειξή της στο όλο "Gaga - Cooper - Shayk" θέμα; Η Esposito σχολίασε με ένα "ΧΑ" την πραγματικά τολμηρή (και λίγα λέμε) ανάρτηση του ηθοποιού David Spade, ο οποίος πλάι σε μια φωτογραφία των πρωταγωνιστών του "A star is born" την ώρα που τραγουδούσαν το "Shallow" στα Όσκαρ έγραψε: "Υπάρχει καμια περίπτωση αυτοί οι δυο να μην το 'κάνουν';"

Is there any chance these 2 aren’t fucking?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Spade (@davidspade) στις

Το "ΧΑ", λοιπόν που έγραψε η πρώην σύζυγος του Bradley Cooper έγινε αντιληπτό ως επιβεβαίωση της σχέσης από τον περισσότερο κόσμο που έσπευσε να σχολιάσει αναλόγως.

Ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε και μια απίστευτη επίθεση που δέχτηκε από μερίδα του Τύπου, η 45χρονη ηθοποιός που, μεταξύ άλλων, έχει γράψει ένα βιβλίο για τη μάχη της με μια πάθηση που στην Ελλάδα είναι γνωστή ως Κοιλιοκάκη (Celiac disease) ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει δημόσια μέσω βίντεο που μοιράστηκε στα social media.

Σε γενικές γραμμές, η Esposito αναρωτιέται πώς ασχολείται τόσος κόσμος με τόσο ανούσια πράγματα αντί να εστιάσει όλη του την ενέργεια σε τόσα πολύ σημαντικά που συμβαίνουν γύρω μας και εξηγεί -καθώς νιώθει ότι οφείλει- ότι το "ΧΑ" της ήταν αντίδραση γέλιου σε κάτι που της φάνηκε αστείο και όχι κάτι άλλο που όλοι οι υπόλοιποι συμπέραναν ερήμην της.

Αξιζει μάλιστα να υπογραμμιστεί πως στα κάτι πάνω από 3,5 λεπτά που κρατά ο μονόλογός της, η Jennifer δεν αναφέρει ούτε στιγμή το όνομα κανενός από τους ανθρώπους για τους οποίους μιλά.

Έχει ενδιαφέρον να την ακούσει κανείς. Όσο για το αν πείθουν αυτά που λέει; Ιδού και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

Με την αφορμή, πάντως, κάνε κλικ ΕΔΩ και θυμίσου ακόμη 19 διάσημα στεφάνια που δεν... χρόνισαν!