Lady Gaga - Irina Shayk: Οι κινήσεις που έκαναν στα social media φανερώνουν πολλά για τις σχέσεις τους με τον Bradley

27.02.2019
Lady Gaga - Irina Shayk: Οι κινήσεις που έκαναν στα social media φανερώνουν πολλά για τις σχέσεις τους με τον Bradley
Σίγουρα κάτι "τρέχει" ανάμεσα σε αυτή τη διάσημη τριπλέτα. Τι, όμως, είναι το ζήτημα;

Οι φήμες που θέλουν τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper να έχουν έρθει υπερβολικά κοντά κατά τη συνεργασία τους στην ταινία "A Star Is Born" ακούγονται εδώ και καιρό, όμως, οργίασαν από τη βραδιά των Όσκαρ και μετά. Αφορμή, η εκκρηκτική εμφάνιση του ντουέτου στη σκηνή του Dolby Theatre, όπου ερμήνευσαν το "Shallow" και δυναμίτισαν την ατμόσφαιρα με το συναίσθημα που ξεχείλιζε η ερμηνεία τους αυτή.

Παρούσες στην πρώτη σειρά των καθισμάτων η μητέρα του σταρ, Gloria Campano αλλά και η σύντροφός του -και μητέρα της κόρης του- Irina Shayk, η οποία, παρόλο που δεν το έδειξε, πρέπει να ένιωσε αρκετά άβολα με την όλη κατάσταση.

Μετά τη νίκη της Lady Gaga, η Irina έσπευσε να τη φιλήσει και να την αγκαλιάσει εγκάρδια, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες στη συνέχεια. Ίσως υπερβολικά εγκάρδια -θα έλεγε κάποιος!

Είναι όμως, πραγματικά φίλες, οι δυο γυναίκες; Και η σχέση τους με το "μήλον της έριδος" Bradley πώς είναι μετά τον σάλο που προκάλεσε η βραδιά αυτή;

Εντάξει, γεγονός είναι ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά. Ωστόσο εμείς υπογραμμίζουμε μερικά γεγονότα και τα καταθέτουμε ακριβώς ως τέτοια, εικάζοντας με λογικά συμπεράσματα τι μπορεί να σημαίνουν.

Αρχικά είδαμε την ανάρτηση της Lady Gaga όπου πλάι σε μια φωτογραφία της με τον Bradley Cooper από εκείνη τη βραδιά τον ευχαρίστησε ως "έναν αληθινό φίλο και μια καλλιτεχνική διάνοια", απαντώντας στην ουσία με τον τρόπο της στις "κακές γλώσσες". Η έκταση, όμως που το όλο θέμα πήρε μάλλον την οδήγησε στην επόμενη ανάρτηση όπου κράτησε ακόμη μεγαλύτερη απόσταση.

"Μία στιγμή στη ζωή μου που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Όλο το καλλιτεχνικό μου ταξίδι πέρασε μπροστά από τα μάτια μου. Ευχαριστώ την Ακαδημία και τους gentlemen που έγραψαν και ερμήνευσαν αυτό το τραγούδι μαζί μου"

Αυτή ήταν η λεζάντα και στις φωτογραφίες βλέπουμε την ίδια και τους 3 καλλιτέχνες με τους οποίους συν-υπογράφει τη δημιουργία του τραγουδιού που της χάρισε το Όσκαρ: Mark Ronson, Anthony Rossomando και Andrew Wyatt.

Μήπως όμως αυτή η κίνηση της Gaga, η οποία, παρεμπιπτόντως διέλυσε τον αρραβώνα της λίγο πριν από την τελετή των βραβείων Όσκαρ, έρχεται ως αποτέλεσμα μιας άλλης που λέγεται ότι έκανε η Irina Shayk;

Η είδηση που κάνει τον γύρο των media παγκοσμίως σήμερα, λοιπόν, είναι ότι η 32χρονη ρωσίδα καλλονή σταμάτησε να ακολουθεί τη Lady Gaga στο Instagram. Είναι όντως σημαντική η πληροφορία, όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος κανείς ότι "λέει" κάτι. Όπως αποκαλύπτουν χρήστες του Instagram που το έψαξαν, καμία από τις δυο διάσημες κυρίες δεν ακολουθεί την άλλη. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Γεγονός βέβαια που δεν σημαίνει ότι σε κάποια στιγμή το έκαναν..

Αυτά λοιπόν και ως συμπέρασμα καταθέτουμε ότι το πιθανότερο είναι οι τρεις ενδιαφερόμενοι να διασκεδάζουν με τη συνομωσιολογία και τη φημολογία που τους αφορά. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι συμβαίνει στα σπίτια των διασήμων -συνήθως- μένει εκεί και έξω βγαίνει αυτό που εκείνοι επιλεγουν.