Η Lady Gaga μιλά για AYTH την εμφάνιση στα Όσκαρ: Όλα ήταν ιδέα του Bradley [video]

28.02.2019
Η Lady Gaga μιλά για AYTH την εμφάνιση στα Όσκαρ: Όλα ήταν ιδέα του Bradley [video]
Τελικά υπάρχει κάτι μεταξύ τους, ή όχι; Η Lady Gaga ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και έδωσε την απάντηση στην "καυτή" ερώτηση.

Μέγας σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες μετά την κοινή εμφάνιση της Lady Gaga και του Bradley Cooper στη σκηνή του Dolby Theatre στο Λος Άντζελες στο πλαίσιο της φετινής 91ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Η σκηνή γέμισε... σπίθες και οι "κακές γλώσσες" δεν σταμάτησαν να μιλούν για τον έρωτα που φούντωσε ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές της ταινίας "A Star Is Born" αφήνοντας την Irina Shayk -σύντροφο του Cooper, για την ιστορία- "στα κρύα του λουτρού".

Η Lady Gaga με τον τρόπο της έδωσε μια απάντηση μέσω social media όμως τα μίντια "λύσσαξαν" και, προφανώς, αναγκάστηκε να τα πει πιο... "λιανά".

Εμφανίστηκε, λοιπόν, στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και απάντησε σε όλες τις σχετικές και πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις του, ευελπιστώντας να βάλει τέλος σε όλη τη φημολογία που τους αφορά...

Ο παρουσιαστής"έριξε" κατευθείαν στο "ψαχνό" καλωσορίζοντάς την ως εξής: "Και ξαφνικά, την Κυριακή το βράδυ, εκατομμύρια γυναίκες έγιναν έξαλλες με τους συντρόφους τους γιατί δεν τις κοιτάζουν όπως κοιτάζει τη Lady Gaga o Bradley Cooper". Απίθανος ο Kimmel!

Στο θέμα μας όμως!

Είναι κοντά στο 3:16 του παρακάτω βίντεο που ξεκινά η σχετική κουβέντα και εκτός από αυτά που λέει η Gaga, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι γκριμάτσες της σε κάθε στιγμή.

"Πρώτα από όλα", ξεκινά λοιπόν την απάντησή της η Lady Gaga, "τα social media είναι η τουαλέτα του διαδικτύου". Και συνεχίζει:

"Ναι, αυτό που είδε ο κόσμος ήταν αγάπη. Και μαντέψτε! Αυτό είναι που θέλαμε να δείτε! Τo Shallow είναι ένα ερωτικό τραγούδι. Η ταινία είναι μια ιστορία αγάπης. Δουλέψαμε τόσο σκληρά. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για αυτή την εμφάνιση. Ο Bradley έχει σκηνοθετήσει την ταινία και, προφανώς, όλες τις μουσικές σκηνές της, άρα και τη σκηνή του Shallow στην ταινία, οπότε ήξερα ότι είχε ένα συγκεκριμένο όραμα και για αυτή την εμφάνισή μας. Και όντως, είχε. Όλα όσα είδατε εκείνη την ημέρα, από το πώς μετέφεραν το πιάνο επί σκηνής, το πώς γυρίστηκε, πώς ανεβήκαμε στη σκηνή.. Όλα αυτά ήταν ιδέες του Bradley. Ήθελε μάλιστα να φωτίζεται το κοινό και όχι εμείς στη σκηνή (...) Και ήταν πολύ σημαντικό και για τους δυο να είμαστε πολύ κοντά σε όλη τη στιγμή... Κοίτα, αγκάλιαζα τον Tony Bennett για δυο χρόνια στις περιοδείες μας... Όταν τραγουδάς ερωτικά τραγούδια, αυτό θέλεις να νιώσει ο κόσμος. Είμαι καλλιτέχνης. Και υποθέτω ότι κάναμε καλά τη δουλειά μας!!! Σας ξεγελάσαμε"

Μετά βέβαια ο Kimmel συνέχισε τα... δικά του, αλλά η Lady Gaga υπογράμμισε ακόμη μια φορά το ταλέντο του Bradley Cooper ο οποίος, όμως μαθαίνουμε τώρα, τραγούδησε μόνος όλα τα τραγούδια της ταινίας και, φυσικά, Live επί σκηνής..

Και φυσικά, η Gaga ξεκαθάρισε την κατάσταση, όμως εμείς οφείλουμε να σημειώσουμε κάτι που μας έκανε εντύπωση και μάλλον περνά στα... ψιλά!

Περίπου στο 7:08 του βίντεο ο Kimmel, κάνοντας τα... δικά του, επιμένει λέγοντας ότι ΄"και εγώ τον ερωτεύομαι τον Bradley... Μόνο να κοιτάζεις αυτά τα μάτια του και χάνεσαι!". Το "μπαλάκι" το έριξε, αλλά η Gaga ούτε καν ασχολήθηκε. Σκοπίμως φυσικά.. Ποια ήταν απόκρισή της σε αυτή την ατάκα;

"Ξέρεις κάτι; Δεν νιώθω ότι κέρδισα εγώ. Κερδίσαμε εμείς. Όλοι μαζί".

Μάλιστα. Το έπιασε και ο Kimmel το "υπονοούμενο" και έριξε βίντεο! Ιδού και το, πραγματικά απολαυστικό, απόσπασμα: