Eurovision 2024: Η Μάρινα Σάττι θα είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού

24.10.2023
Eurovision 2024: Η Μάρινα Σάττι θα είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού
Photo: NDP Photo Agency
Η αποκάλυψη έγινε την Τρίτη το μεσημέρι στην εκπομπή Στούντιο 4.

Στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, θα γίνει ο επόμενος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision και, όπως, μόλις έγινε γνωστό, τη χω΄ρα μας θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με μεγάλο ενθουσιασμό. Όπως εξήγησε η συζήτηση υπήρχε τα τρία τελευταία χρόνια αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβει τον ρόλο αυτό που τη γοήτευε πάντα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και έχω πολλή όρεξη για δουλειά» εξήγησε η νεαρή τραγουδίστρια, ενώ οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους καθώς, όπως εξήγησαν, ε΄δω και χρόνια υποστήριζαν ότι ο ιδιαίτερος ήχος της Μαρίνας είναι αυτό που χρειάζεται η χώρα μας σε έναν τέτοιο μουσικό διαγωνισμό.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι με την απόφαση αυτή γιατί αυτό που κάνεις είναι πολύ ελληνικό και πολύ ξεχωριστό και είμαστε σίγουροι ότι θα αρέσει», είπαν η Νάνσυ και ο Θανάσης και η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν μεγάλη.

Η δημοφιλής δημιουργός και ερμηνεύτρια που έγινε ευρύτερα γνωστή με την επιτυχία της «Μάντισσα», δέχθηκε με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε μια συμβολική χρονιά, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974. Τότε, για την ιστορία, την Ελλάδα είχε εκπροσωπήσει η Μαρινέλα με το τραγούδι «Λίγο κρασί, λίγο θαλασσα και τ' αγόρι μου».

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι δεν έχει ακόμη επιλεγεί. Γι’ αυτό, τόσο η ΕΡΤ και η δισκογραφική της εταιρεία, Golden Records και Minos EMI, a Universal Music Company, όσο και η ερμηνεύτρια, επιθυμούν η επιλογή αυτή να είναι όσο πιο ανοιχτή γίνεται.

Περιμένουμε νεότερα και μέχρι τότε θυμόμαστε τη Μάντισσά της Μαρίνας Σάττι.

{https://www.youtube.com/watch?v=oPX43SfFu0A&ab_channel=MarinaSatti}



Τελευταία τροποποίηση στις 24.10.2023 - 16:04