Jennifer Garner - Jennifer Lopez: Εκτός από το όνομα, μοιράζονται και ένα... ζακετάκι η πρώην και η νυν κυρίες Ben Affleck

24.10.2023
Jennifer Garner - Jennifer Lopez: Εκτός από το όνομα, μοιράζονται και ένα... ζακετάκι η πρώην και η νυν κυρίες Ben Affleck
Κοινό γούστο και στα ρούχα φαίνεται ότι έχουν οι δυο Jennifer στη ζωή του Ben Affleck και αυτό είναι το νέο γιατί ότι είχαν το ίδιο γούστο στους άντρες το γνωρίζαμε ήδη!

Οι φωτογραφίες κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου κι εμείς τις μοιραζόμαστε επίσης με μία χαλαρή διάθεση ευθυμίας για την απίθανη σύμπτωση που «τσάκωσε» ο φακός.

Τα πράγματα, λοιπόν, έχουν ως εξής:

Η κάμερα των paparrazzi που ακολουθούν/καταδιώκουν (και) την Jennifer Garner όπου κι αν πάει, κατέγραψε τη στιγμή που η ηθοποιός συνάντησε τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck και τη μία από τις δυο κόρες τους, στο γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνα του γιου τους.

Jennifer Garner: Πώς ο γάμος του πρώην της, Ben Affleck, έχει βοηθήσει στην ανατροφή των παιδιών τους

Η Jennifer ήταν ντυμένη casual (όπως πάντα, φυσικά) και φορούσε τζιν, ένα T-Shirt και ένα πλεκτό ζακετάκι σε φυστισκί χρώμα με φουσκωτά μανίκια σε 3/4, μπήκε στο γήπεδο και βγαίνοντας συνομίλησε με τον Affleck και τα παιδιά τους, σε πολύ ευχάριστο πνεύμα, όπως φάνηκε. Ιδού και το... ντοκουμέντο.

{https://www.instagram.com/p/CywcOO7vKl_/}

Στο επόμενο... βήμα, λοιπόν, βλέπουμε την Jennifer Lopez η οποία πριν από μερικές μέρες είχε απαθανατιστεί κα΄νοντας βόλτα αγκαλιά με τον σύζυγό της φορώντας ένα παρόμοιο ζακετάκι στην ακριβώς ίδια απόχρωση. Η σύμπτωση είναι, πράγματι, αστεία και ως τέτοια τη μοιραζόμαστε!

{https://www.instagram.com/p/CywamLsAitE/}

Η Jennifer Garner υπήρξε παντρεμένη με τον Ben Affleck από το το 2005 μέχρι το 2018 και έχουν μαζί τρία παιδιά ενώ ο ηθοποιός και η Jennifer Lopez παντρεύτηκαν το 2022, 20 χρόνια μετά τον πρώτο τους αρραβώνα που δεν προχώρησε (τότε) σε γάμο!

Jennifer Lopez: Επέτειος γάμου με αδημοσίευτες φωτογραφίες και νέα ερωτική εξομολόγηση στον Ben Affleck

Τελευταία τροποποίηση στις 24.10.2023 - 16:24