Britney Spears: Ο Justin Timberlake τη χώρισε με αυτό το μήνυμα δύο λέξεων

Britney Spears: Ο Justin Timberlake τη χώρισε με αυτό το μήνυμα δύο λέξεων
Σε όλες μας θα έχει τύχει ένας απροσδόκητος χωρισμός με σκληρό τρόπο αλλά αυτό που συνέβη στην Britney Spears και τον τρόπο που της ζήτησε να χωρίσουν ο Justin Timberlake, είναι από τις πιο πικρές εμπειρίες. Και αυτό γιατί ο Justin χώρισε με την Britney με ένα μήνυμα που περιελάμβανε μόνο δύο λέξεις.

Ο σκηνοθέτης Chris Applebaum μίλησε στο Page Six για τη στιγμή που συνέβη ο χωρισμός και πώς έκανε την ποπ τραγουδίστρια να ξεσπάσει σε κλάματα ενώ γύριζαν το μουσικό βίντεο για το τραγούδι της «Overprotected: The Dark Child Remix», το 2002. Όπως είπε, αυτός και η Britney δούλευαν μαζί στο γύρισμα και αυτή χάθηκε ξαφνικά για περίπου 20-30 λεπτά. Κάτι που, όπως είπε ο σκηνοθέτης, ήταν «μεγάλο διάστημα» και το απέφευγαν γιατί το μεγάλο διάλειμμα κόστιζε χρήματα.

Ο Chris τελικά τη βρήκε στο τροχόσπιτό της να κάθεται κλαίγοντας με μουντζουρωμένο το πρόσωπό της από το μακιγιάζ των ματιών της. Του έδειξε το κινητό της και του είπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Κοίταξε το. Αυτό συνέβη». Στη συνέχεια αυτός διάβασε ένα μήνυμα από τον Justin που έγραφε: «Όλα τελείωσαν».

Britney Spears: Η άγνωστη εγκυμοσύνη από τον Justin Timberlake, η έκτρωση και ο λόγος που αφορούσε εκείνον

Ο Chris εξήγησε ότι το μήνυμα του Justin ήρθε αφού προσπάθησε να της μιλήσει όλη μέρα επειδή ήταν «τσαντισμένος» που τον απάτησε με τον χορογράφο Wade Robson, κάτι που παραδέχτηκε και η ίδια στα νέα της απομνημονεύματα, «The Woman in Me». Αφού διάβασε το μήνυμα, η επί χρόνια βοηθός και φίλη της Britney, Felicia Culotta, την παρηγόρησε βάζοντας το χέρι της γύρω από τον ώμο της.

Αν και η Britney δεν ήταν πρόθυμη να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του μουσικού βίντεο, ο Chris την ενθάρρυνε λέγοντας: «Αν δεν το έχεις μέσα σου, καταλαβαίνω απόλυτα… αλλά αν θέλεις να βγεις εκεί έξω και να ολοκληρώσεις αυτό το τελευταίο γύρισμα με τη βροχή, μπορείς να του δείξεις ότι έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του».

Britney Spears: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το διαζύγιό της - Η λεπτομέρεια που μαρτυρά πολλά

Η ιδέα άρεσε στην Britney. «Ξέρεις κάτι; Αυτή είναι μια καλή ιδέα», του είπε, σύμφωνα με τον Chris. «Θα του δείξω ότι πέταξε το καλύτερο πράγμα που είχε ποτέ». Ο Chris είπε ότι στη συνέχεια συνέχισε το γύρισμα της σκηνής της βροχής με περισσότερη «αποφασιστικότητα», σαν να ήταν «σε αποστολή».

{https://www.youtube.com/watch?v=-XrhNZqS4xk&ab_channel=BritneySpears%28HD%29}

Εκτός από τα σχόλια του Chris, η Britney έγραψε για τον χωρισμό στα απομνημονεύματά της και εξήγησε ότι ένιωθε «σε κώμα» καθώς επέστρεφε στο σπίτι στη Λουιζιάνα λίγο μετά το περιστατικό. Είπε επίσης ότι ο Justin τότε «τριγύριζε ευτυχισμένος στο Χόλιγουντ» και παραδέχθηκε πώς δεν της άρεσε το επόμενο τραγούδι του, «Cry Me a River», το οποίο φέρεται να αφορούσε τον χωρισμό τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.10.2023 - 14:26