Μαρία Μενούνος: Η γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της και η απόλυτη ευτυχία που βιώνει μαζί με τον σύζυγό της

Μαρία Μενούνος: Η γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της και η απόλυτη ευτυχία που βιώνει μαζί με τον σύζυγό της
Η τηλεοπτική παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Keven Undergaro καλωσόρισαν στις 23 Ιουνίου το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Αθηνά Αλεξάνδρα.

«Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου», είπε η Μαρία στο Us Weekly λίγο αργότερα. «Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά από την παρένθετη μητέρα και την έφερε πάνω μου. Κάθισα μαζί της στο στήθος μου και ο Keven και εγώ κοιταζόμασταν και λέγαμε "Θεέ μου". Ήταν απλώς σκέτη χαρά».

Τα social media της Μαρίας Μενούνος έχουν γεμίσει με φωτογραφίες με το μωρό. Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση πριν από λίγες μέρες φωτογραφήθηκε με τον άντρα της την ώρα που άλλαζε το μωρό. Φιλάει τα ποδαράκια του μωρού ενώ ο Undergaro κρατά το δεξί χέρι της κόρης του.

Στη λεζάντα, η Μενούνος έγραψε: «Δεν μπορώ να σταματήσω να της φιλάω τα πόδια. Ποτέ δεν έχω νιώσει τόση χαρά στη ζωή μου. Τόσο ευγνώμων σε όλους όσους βοήθησαν να φέρουμε τη μικρή Αθηνά στη ζωή μας».

{https://www.instagram.com/p/Cytl1gOP9gS/}

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μενούνος έκανε την πρώτη της δημόσια αναφορά στην παρένθετη μητέρα που έφερε στον κόσμο την κόρη της. Η νέα μαμά Μαρία Μενούνος άκουσε και συμβουλές για το μεγάλωμα των κοριτσιών.

Η Μαρία Μενούνος απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και το γιορτάζει στην Αθήνα

«Πολλές μαμάδες λέμε ότι κάποια στιγμή οι κόρες γίνονται λίγο σκληρές», είπε στο TODAY.com η δημοσιογράφος και ηθοποιός. «Σκέφτηκα, πώς να το αποφύγω; Δεν το έκανα αυτό με τη μαμά μου, σεβόμουν τόσο τους γονείς μου και ήθελα να γίνω σαν αυτούς. Θα έπρεπε ίσως να είμαι πραγματικά αυστηρή, όπως ήταν μαζί μου».

Με μια νεογέννητη κόρη στο σπίτι, ωστόσο, η Μενούνος έχει χρόνια μπροστά της να αποφασίσει.

«Το να μεγαλώσω την κόρη μου στην ελληνική κοινότητα θα είναι πολύ σημαντικό, δίνοντάς της αυτές τις δυνατές ρίζες, πηγαίνοντας στην εκκλησία και μαθαίνοντας την ότι είναι καλό να είναι καλό μέλος της κοινότητας».

Η Μενούνος έχει αντιμετωπίσει μια σειρά από περιπέτειες υγείας. Της αφαιρέθηκε ένας καλοήθης όγκος στον εγκέφαλο μεγέθους μπάλας του γκολφ το 2017. Μετά από αυτό, διαγνώστηκε με διαβήτη και το 2023 αποκάλυψε ότι είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος και ότι είχε χειρουργηθεί για την αφαίρεση του όγκου. Η Μενούνος και ο Undergaro επιδίωξαν την παρένθετη μητρότητα καθώς η δημοσιογράφος φρόντιζε τη μητέρα της Λίτσα, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο το 2016. Δυστυχώς η Λίτσα πέθανε τον Μάιο του 2021.

{https://www.instagram.com/p/CrvutqXrXE_/}

Η Μενούνος είπε ότι οι φίλοι της την στήριξαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα ήταν να έχω φίλους που πέρασαν τη διαδικασία παρένθετης μητρότητας όπως η Kim Kardashian που με βοήθησαν να το κάνω αυτό», είπε η Μενούνος. «Τη ρώτησα, "Πρέπει να ανησυχώ για αυτό; Πρέπει να το διαχειρίζομαι;" και ήταν τόσο ψύχραιμη με τα πάντα με τις παρένθετές της, που μου έδωσε το ελεύθερο να μη νιώθω ότι έπρεπε να ελέγχω. Αυτό είναι ένα μήνυμα που θέλω να διαδώσω επίσης».

«Ήξερα ότι επέλεξα μια παρένθετη με υψηλά ήθη και ηθική, που ήθελε να κάνει εξαιρετική δουλειά. Μου είπε, “θα έκανα ότι θα έκανες αν ήσουν έγκυος”, γι' αυτό της πρότεινα να τρώει βιολογικά προϊόντα, αποφεύγοντας τη ζάχαρη γιατί ο διαβήτης εμφανίζεται στην οικογένειά μου και αποφεύγω την καφεΐνη», λέει. «Της είπα, "Αλλά, αν έχεις λαχτάρα, είσαι άνθρωπος, κάνε το. Σε εμπιστεύομαι". Και μου γέννησε ένα όμορφο μωρό και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτή τη θυσία».

Όσο για τη μητέρα της; Η κυρία Λίτσα είναι πάντα εκεί.

«Κάθε μέρα, η Αθηνά κι εγώ μιλάμε στη μαμά μου», λέει. «Την ευχαριστούμε που μας βοήθησε να βρεθούμε μαζί και της λέμε ότι την αγαπάμε. Προσευχόμαστε για αυτήν κάθε βράδυ και λέμε γεια και φιλάμε τη φωτογραφία της κάθε πρωί. Θέλω απλώς η Αθηνά να ξέρει για τη γιαγιά της. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έκανα αυτό χωρίς τη μαμά μου». Είναι εμφανές ότι η Μαρία Μενούνος περνάει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

{https://www.instagram.com/p/Cytl1gOP9gS/}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.10.2023 - 17:41