Η Μαρία Μενούνος απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και το γιορτάζει στην Αθήνα

18.05.2023
Η Μαρία Μενούνος απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και το γιορτάζει στην Αθήνα
Ανέκαθεν θεωρούσε την Ελλα΄δα πατρίδα της η Μαρία Μενούνος και να που τώρα το έκανε και... επίσημο!

Λίγο καιρό πριν γίνει μητέρα η Μαρία Μενούνος βρέθηκε στην Ελλάδα για έναν πολύ σοβαρό λόγο που έχει να κάνει με τις ρίζες της.

Μέσα από μια ανάρτηση που έκανε την Τετάρτη 18/5, η ελληνικής καταγωγής (ή, τώρα πια θα πρέπει να λέμε η Ελληνίδα) παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι πλέον έχει ελληνικό διαβατήριο, γεγονός που σημαίνει ότι είναι "Ελληνίδα με τα όλα της".

"Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο!! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από την Χώρα μου!", γράφει στη λεζάντα πρώτα στα αγγλικά και αμέσως μετά και στα ελληνικά η Μαρία ποζάροντας με το διαβατήριο στα χέρια της της μπροστά από το Καλλιμάρμαρο.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τα προξενεία της Βοστώνης και του Λος Άνζελες και ειδικότερα τις δύο κυρίες που βοήθησαν την ίδια και την οικογένειά της να πετύχουν τον στόχο τους, όπως γράφει.

Όπως ήταν φυσικό, οι ευχές άρχισαν να φτάνουν από κάθε γωνιά του πλανήτη ενώ η ερώτηση είναι μία: "θα μετακομίσεις μόνιμα στην Ελλάδα;"

{https://www.instagram.com/p/CsY6BrcuE5f/}

Πριν από λίγο καιρό η Μαρία αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και τον νίκησε, ενώ αυτό τον καιρό πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς εκείνη και ο σύζυγός της, Kevin Undergaro, ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί.

Ύστερα από 10 χρόνια προσπαθειών, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι περιμένει ένα κοριτσάκι μέσω παρένθετης μητέρας και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται.

Με το καλό!

Τελευταία τροποποίηση στις 18.05.2023 - 18:42